Καθυστερεί το Chivalry 2 εξαιτίας της πανδημίας

Θα έρθει με περισσότερο περιεχόμενο
30 Αυγούστου 2020 12:24
Καθυστερεί το Chivalry 2 εξαιτίας της πανδημίας

Αν είστε από τους παίκτες που περίμεναν φέτος το Chivalry 2, μάλλον θα χρειαστεί να οπλιστείτε με περισσότερη υπομονή, καθώς σύμφωνα με την επίσημη αναφορά του Torn Banner Studios η κυκλοφορία του μεταφέρεται για το 2021.   

Οι developers εξηγώντας τους λόγους, ανέφεραν πως η τηλεργασία έφερε προβλήματα στην ροή της παραγωγής, με αποτέλεσμα να χρειαστούν περισσότερο χρόνο. Ωστόσο, ο χρόνος αυτός δεν θα πάει χαμένος, αφού όπως δηλώνουν θα τον αξιοποιήσουν για να φέρουν επιπλέον περιεχόμενο απ’ ότι αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Σχεδιάζουμε να αξιοποιήσουμε τον επιπλέον αυτό χρόνο, όχι μόνο για τις αναμενόμενες βελτιώσεις, αλλά και για να προσθέσουμε νέο περιεχόμενο από αυτό που είχαμε αρχικά προγραμματίσει. Αυτό σημαίνει περισσότερους χάρτες και in-game χαρακτηριστικά. Τα άλογα ωστόσο θα έρθουν μετά την κυκλοφορία, γιατί χρειάζονται χρόνο στους στάβλους εκπαίδευσης.

Το παιχνίδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε alpha φάση κι όσοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ. Όσο για την beta θα έρθει κάποια στιγμή αργότερα.

Το Chivalry 2 αναμένεται το 2021 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και PC, ενώ θα υποστηρίζει και cross-play. Δείτε ξανά το trailer στον player που ακολουθεί.