Η The Initiative της Microsoft συνεχίζει να αποκτά ταλέντα της βιομηχανίας

Το στούντιο ενισχύεται με πρώην μέλη των Naughty Dog, Crystal Dynamics και Bungie
25 Αυγούστου 2020 13:14
Η The Initiative της Microsoft συνεχίζει να αποκτά ταλέντα της βιομηχανίας

Μπορεί το νεοσύστατο στούντιο The Initiative της Microsoft να μη έχει κάνει ούτε έστω ένα tease για το παιχνίδι που αναπτύσσει, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τις δηλώσεις σχετικά με το νεοαποκτηθέν προσωπικό που συγκεντρώνει στα γραφεία της. Ο επικεφαλής λοιπόν του στούντιο Darrell Gallagher, ανάρτησε στο LinkedIn τα 16 νέα μέλη της ομάδας του, τα οποία έρχονται από διάφορα τμήματα που είχαν εργαστεί παλαιότερα στη Respawn Entertainment, Naughty Dog, Crystal Dynamics και Bungie.

Μέσα λοιπόν στη ήδη εξαίσια λίστα του προσωπικού στη οποία υπάρχουν ονόματα όπως του Christian Cantamessa (writer και designer του Red Dead Redemption) και Brian Westergaard (producer του God of War), έρχεται να προστεθεί ο πρώην director (μεταξύ άλλων) των Shadow of the Tomb Raider και Marvel's Avenger, Remi Lacoste, καθώς επίσης και η Christine Thompson, η οποία είχε εργαστεί πάνω στα Destiny 2 και Star Trek Online ως lead writer.

Όσο αφορά το project πάνω στο οποίο δουλεύουν, δεν υπάρχει καμία πληροφορία, ούτε το στούντιο διατίθεται να αποκαλύψει κάτι τουλάχιστον σύντομα. Μάλιστα, όταν χρήστης στο Twitter ρώτησε τον design director, Drew Murray, να πει μερικά λόγια για το project, απάντησε αστειευόμενος πως δεν μπορεί να πει το παραμικρό, γιατί θα τον απολύσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μυστηριώδες project του The Initiative μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.