Το RPG παιχνίδι των δημιουργών του Hitman θα είναι μάλλον αποκλειστικό στο Xbox

Δείτε την εικόνα με το έγγραφο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
27 Ιουνίου 2023 12:29
Το RPG παιχνίδι των δημιουργών του Hitman θα είναι μάλλον αποκλειστικό στο Xbox

Στη δημοσιότητα ήρθαν κάποια στοιχεία που αναφέρουν ότι η IO Interactive, η γνωστή ομάδα πίσω από τα παιχνίδια Hitman, ετοιμάζει ένα νέο RPG φαντασίας που μάλλον θα είναι αποκλειστικός τίτλος του Xbox.

Τα νέα προέρχονται μέσα από διάφορα emails και έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα το IGN, τα οποία παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ακρόασης της Microsoft και του FTC. Τα έγγραφα αυτά λένε ότι το Xbox συνεργάζεται με τη συγκεκριμένη ομάδα ανάπτυξης για ένα παιχνίδι που έχει την κωδική ονομασία “Project Dragon”.

Αυτό αναφέρεται στην 33η σελίδα του PDF που ήρθε στη δημοσιότητα και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα με τα παιχνίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο Xbox. Επάνω, λοιπόν, αναφέρεται ότι το Project Dragon θα κυκλοφορήσει σε πλατφόρμες PC και Xbox Series X|S. Το αρχείο λέει ότι πρόκειται για ένα RPG shooter παιχνίδι.

Επιπροσθέτως, στη φωτογραφία που θα βρείτε παρακάτω, αναγράφεται ότι το Project Dragon θα έρθει με publisher τα “XGS” δηλαδή τα Xbox Game Studios. Να σας πούμε σε αυτό το σημείο, ότι ήταν γνωστό πως η IO Interactive εργάζεται πάνω σε ένα RPG, αλλά ποτέ δε γνωρίζαμε την κωδική ονομασία του.

Δείτε φωτογραφία με το έγγραφο:

Σύμφωνα με το στούντιο, πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο IP με online στοιχεία σε έναν κόσμο που έχει δημιουργειθεί για να ψυχαγωγήσει τους παίκτες και να επεκταθεί για πολλά χρόνια στο μέλλον. Δηλαδή κάτι σαν το Destiny.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε εάν όντως αυτός ο τίτλος θα είναι αποκλειστικός του Xbox, αν και να σας υπενθυμίσουμε ότι υπήρχαν από το 2021 διάφορες φήμες που έλεγαν ότι το στούντιο ετοιμάζει παιχνίδι φαντασίας για τις κονσόλες της Microsoft.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.