HITMAN 3 – Ο Agent 47 επιστρέφει με νέα αποστολή σε τροπικό νησί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer της νέας τοποθεσίας
08 Ιουλίου 2022 18:51
HITMAN 3 – Ο Agent 47 επιστρέφει με νέα αποστολή σε τροπικό νησί (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρισκόμαστε στο δεύτερο χρόνο του HITMAN 3 και η IO Interactive συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη, ανακινώντας μάλιστα τώρα πως το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί με ένα ολοκαίνουργιο επίπεδο εντός του μήνα που διανύουμε.

Περνώντας σε λεπτομέρειες ο νέος sandbox «παιδότοπος» που θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν οι παίκτες με τον Agent 47 είναι το Ambrose Island. Πρόκειται για ένα τροπικό νησί, όπου ζει ένα επικίνδυνο πειρατικό συνδικάτο που δραστηριοποιείται στη Θάλασσα Ανταμάν του Ινδικού Ωκεανού και έχει πολλά κρυμμένα μυστικά. Όπως μας έχει συνηθίσει η IO, ο νέος αυτός χάρτης θα είναι γεμάτος στόχους, προκλήσεις, gameplay ευκαιρίες και με πολλά rewards για ξεκλείδωμα.

Όσον αφορά την ιστορία, το στούντιο υπόσχεται μια ενδιαφέρουσα αφήγηση, αφού τα γεγονότα του Ambrose Island λαμβάνουν χώρα πριν από αυτά του βασικού campaign του HITMAN 3, κλείνοντας μερικά κενά του World of Assassination storyline.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως το νέο αυτό επίπεδο θα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για όλους όσους έχουν αγοράσει το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως θα μπορούν να το απολαύσουν όλοι οι κάτοχοι του HITMAN III στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Nintendo Switch.

Το roadmap περιεχομένου του HITMAN III για τον Ιούλιο:

Το reveal trailer της νέας Abrose Island τοποθεσίας του HITMAN 3: