Τα σχέδια της Microsoft για την Ε3 2015

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της Press Conference
14 Μαΐου 2015 16:00
Τα σχέδια της Microsoft για την Ε3 2015

Μετά την Ubisoft και την Nintendo, η Microsoft αποκάλυψε και αυτή με την σειρά της τα σχέδια για την Ε3 2015. Έτσι, στις 15 Ιουνίου και ώρα 19:30 το απόγευμα, η εταιρία θα ανακοινώσει τις μελλοντικές της κυκλοφορίες για το 2015 και έπειτα, μαζί με διάφορα trailers και λεπτομέρειες από ήδη ανακοινωμένα παιχνίδια.

Μετά την συνέντευξη Τύπου, την ίδια ημέρα θα ακολουθήσει το Xbox Daily: Live@E3, όπως και για την Τρίτη και Τετάρτη, το οποίο θα παρέχει κάλυψη από game demos και trailer αποκαλύψεις, μέχρι και συνεντεύξεις με game creators.

Επιπροσθέτως, η εταιρία δήλωσε:

"Φέτος, έχουμε μία καταπληκτική σειρά από παιχνίδια για να μοιραστούμε (ποιος ήξερε ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να πακετάρουμε όλες τις αποκλειστικές μας Ε3 πρεμιέρες σε μιάμιση ώρα?), έτσι θα κρατήσουμε αρκετές από τις αποκαλύψεις μας για την Gamescom τον Αύγουστο".

Τέλος, η Microsoft προσφέρει σε 500 τυχερούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Ε3 από κοντά. Τα εισιτήρια θα περιλαμβάνουν:

  • Entry into the Xbox E3 2015 Briefing at 9:30 a.m. PDT on Monday, June 15, at the Galen Center in downtown Los Angeles.
  • Invite to the exclusive Xbox FanFest Party on Monday afternoon, June 15, where fans will get to play the best exclusives and biggest blockbuster games this holiday and beyond.
  • VIP access to the Xbox esports Celebrity Challenge and Twitch Party sponsored by Xbox.
  • Meet-and-greet with some of the industry’s top developers, leaders and influencers.
  • Even more surprise events during the week.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Tags: