Ο Ninja θέλει να κάνει στροφή στο σινεμά και να γυρίσει ταινίες

Μεγάλες φιλοδοξίες για τον gamer superstar
02 Αυγούστου 2020 19:27
Ο Ninja θέλει να κάνει στροφή στο σινεμά και να γυρίσει ταινίες

Αδιαμφισβήτητα, ο Tyler Blevins είναι ένας από τους γνωστότερους gamers παγκοσμίως. Ο ‘Ninja’, όπως είναι το διαδικτυακό του παρατσούκλι, ξεκίνησε από την eSports σκηνή των Halo και εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο όνομα του streaming χώρου χάρη στο Fortnite και την τεράστια άνοδό του. Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο 29χρόνος νεαρός επισήμανε πως πλέον έχει στρέψει το βλέμμα του και στο Hollywood και ενδιαφέρεται για πραγματικά οποιοδήποτε ρόλο σε ταινίες, καρτούν ή απλά για voice overs.

Η φιλοδοξία του έχει εν μέρει γίνει ήδη πραγματικότητα, καθώς ο πασίγνωστος gamer θα εμφανιστεί στο Free Guy, την επερχόμενη ταινία του Ryan Reynolds που αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η εμπειρία του στην εν λόγω ταινία πήγε αρκετά καλά. Οι συντελεστές της παραγωγής του έλεγαν πως είναι ‘φυσικό ταλέντο’, αν και ο ίδιος επέμενε λέγοντας στη σύζυγό του πως δεν θέλουν απλά να τον στεναχωρήσουν.

Ο Ninja περνά, λοιπόν, την μέρα του διαβάζοντας σενάρια και προτείνοντας τις δικές του ιδέες. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ δε σκοπεύει να κάνει τα αδύνατα δυνατά, αφού θέλει τα βήματά του στον κινηματογράφο να έχουν νόημα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις φιλοδοξίες του στον παραπάνω σύνδεσμο.

Για την ιστορία, μετά την πώληση του Mixer στο Facebook, o Ninja έκανε δοκιμαστικά ένα live stream στο YouTube, ωστόσο φαίνεται πως ακόμα δεν έχει βρει την πλατφόρμα που θα τον φιλοξενήσει.

Tags: