Ο Ninja δεν έχει πλέον καρκίνο!

Μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα πριν από λίγο
05 Απριλίου 2024 12:56
Ο Ninja δεν έχει πλέον καρκίνο!

Ο πασίγνωστος streamer Tyler Blevins, γνωστός περισσότερο με το όνομα Ninja ανακοίνωσε στις 27 Μαρτίου ότι έπασχε από καρκίνο. Ο 32χρονος είχε δηλώσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter), ότι καθώς πήγαινε για ένα απλό check up βρέθηκε με μελάνωμα, αν και οι γιατροί του ήταν αισιόδοξοι από την αρχή.

Υπήρχε μια κρεατοελιά στο κάτω μέρος του ποδιού μου που ήθελαν να αφαιρέσουν. Επέστρεψε ως μελάνωμα, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι το "πιάσαμε" στα πρώτα στάδια” είχε δηλώσει ο streamer και πλέον μοιράστηκε τα πιο ευχάριστα νέα που θα μπορούσε. Ο Ninja έβγαλε νέα ανακοίνωση στο X και είπε μεταξύ άλλων ότι πλέον είναι απαλλαγμένος από τον καρκίνο.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Μόλις έμαθα τα νέα από τον δερματολόγο μου. Υπέροχα νέα! Η αφαίρεση ήταν επιτυχής και μετά τη βιοψία αφαιρέθηκε πλήρως. Αυτή τη στιγμή είμαι και επίσημα απαλλαγμένος από τον καρκίνο. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας και τα καλά σας λόγια την περασμένη εβδομάδα.

Για την ιστορία, από βετεράνος pro παίκτης του Halo, άρχισε να γίνεται περισσότερο γνωστός παίζοντας PUBG έως ότου εδραιώθηκε στα μάτια του κόσμου σαν streamer του Fortnite, κάτι που τον έφερε στην κορυφή του Twitch, εκεί όπου μετράει πάνω από 19 εκατομμύρια ακόλουθους.

Tags: