Ninja: Οι Call of Duty παίκτες είναι «διανοητικά κακοποιημένοι»

Ξέσπασμα από τον streamer λίγο πριν την κυκλοφορία του Modern Warfare 3
11 Οκτωβρίου 2023 13:20
Ninja: Οι Call of Duty παίκτες είναι «διανοητικά κακοποιημένοι»

Έπειτα από αρκετά αιτήματα των θεατών του στο chat, ο δημοφιλής streamer Ninja σχολίασε την κυκλοφορία του επερχόμενου Call of Duty: Modern Warfare 3, χαρακτηρίζοντας με μερικά βαριά επίθετα τους παίκτες της COD κοινότητας.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Tyler ‘Ninja’ Blevins τόνισε πως πιστεύει ακράδαντα ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει με τρομερά τεχνικά προβλήματα, αλλά παρόλα αυτά η κοινότητα θα συνεχίσει να παίζει ασταμάτητα. Μάλιστα, ο Ninja χαρακτήρισε τους παίκτες αυτούς «διανοητικά κακοποιημένους» και «αηδιαστικούς».

Αναλυτικότερα, ο streamer δήλωσε:

Το νέο COD θα είναι γεμάτο με glitches και cheaters όταν κυκλοφορήσει και θα τους πάρει μήνες για να διορθώσουν ένα πρόβλημα. Αλλά μαντέψτε τι; Το gunplay θα είναι καλό και ο κόσμος θα ξετρελαθεί με το mobility και εσείς οι αηδιαστικοί, διανοητικά κακοποιημένοι παίκτες θα την πατήσετε και θα συνεχίσετε να παίζετε και να παίζετε.

Μπορείτε να βρείτε το εν λόγω απόσπασμα από το πρόσφατο stream του παρακάτω:

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προ-παραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net.