Ο "Ninja" επέστρεψε στα social media - Έλυσε το μυστήριο της απουσίας του

Ήταν ένα καλοστημένο marketing τρικ...
09 Σεπτεμβρίου 2022 15:10
Ο "Ninja" επέστρεψε στα social media - Έλυσε το μυστήριο της απουσίας του

Ένα καλοστημένο marketing τρικ αποδείχτηκε η ξαφνική εξαφάνιση του Tyler 'Ninja' Blevins, ο οποίος πριν από μια εβδομάδα δήλωσε ότι "Απλώς χρειάζομαι ένα διάλειμμα...Δεν ξέρω πότε και που θα επιστρέψω" προκαλώντας ανησυχία στους fans του. 

Αυτό που συνέβη τελικά είναι πως πράγματι έληξε το αποκλειστικό συμβόλαιό του με το Twitch και έτσι δεν περιορίζει πλέον τα livestreams του σε μια πλατφόρμα. O διασημότερος και πιο επιτυχημένος streamer του κόσμου που μετράει πάνω από 18 εκατ. followers στο Twitch, ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται...παντού! 

Με ένα ανανεωμένο look στις social media σελίδες του και συγκεκριμένα από το Twitter, ανάρτησε ένα teaser όπου είπε πως θα κάνει livestreams από παντού δηλαδή Facebook, TikTok, Instagram, Twitter, YouTube, Twitch και Patreon. Δεν έλειψε να αστειευτεί κιόλας με το ενδεχόμενο να ανοίξει OnlyFans σελίδα. 

Δείτε το βίντεο: 

Από βετεράνος pro παίκτης του Halo, άρχισε να γίνεται περισσότερο γνωστός παίζοντας PUBG έως ότου εδραιώθηκε στα μάτια του κόσμου σαν streamer του Fortnite, κάτι που τον έφερε στην κορυφή του Twitch, εκεί όπου μετράει πάνω από 18 εκατομμύρια ακόλουθους