Project V: Ninja, CourageJD, TimtheTatman και άλλοι streamers φτιάχνουν δικό τους battle royale

Εντός του Fortnite
01 Μαΐου 2023 14:47
Project V: Ninja, CourageJD, TimtheTatman και άλλοι streamers φτιάχνουν δικό τους battle royale

Μια ομάδα δημοφιλών streamers, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Ninja, CourageJD, SypherPK, Nickmercs και TimtheTatman, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για ένα φιλόδοξο project: τη δημιουργία ενός νέου battle royale παιχνιδιού μέσα στο Fortnite, χρησιμοποιώντας το σύνολο εργαλείων Unreal Editor for Fortnite (UEFN). Το παιχνίδι, με κωδική ονομασία Project V, έχει ως στόχο να προσφέρει μια φρέσκια και καινοτόμα εμπειρία που θα βασιστεί στο feedback της κοινότητας.

Οι streamers, οι οποίοι έχουν συνδυαστικά πάνω από 140 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitch και το YouTube, παίζουν και διαγωνίζονται σε διάφορα battle royale από το 2016, έχοντας πλέον βαθιά κατανόηση του τι κάνει αυτά τα παιχνίδια διασκεδαστικά και ελκυστικά. Έτσι, όταν το UEFN ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2023, ανοίγοντας νέες οδούς για τη δημιουργία παιχνιδιών μέσα στο Fortnite, οι streamers αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να χρησιμοποιήσουν τη γνώση και τους πόρους τους για να δημιουργήσουν το δικό τους battle royale.

Το Project V βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και οι streamers δεν έχουν αποκαλύψει πολλά για τις ιδιαιτερότητές του. Ωστόσο, έχουν μοιραστεί ορισμένους από τους στόχους τους, όπως η ανάπτυξη custom όπλων, ενός χάρτη πλήρους κλίμακας, ενός ομαλού συστήματος κίνησης για τους χαρακτήρες και άλλων μοναδικών μηχανισμών που θα το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλα battle royale της αγοράς.

Οι streamers συνεργάζονται επίσης με την ομάδα ανάπτυξης Super Joy Studios και ψάχνουν και για ακόμη περισσότερους προγραμματιστές, εμπειρογνώμονες του Fortnite και παθιασμένους παίκτες για να τους βοηθήσουν με την ανάπτυξη.

Το Project V αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2024 και θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους μέσω του Fortnite.