Ο δημιουργός του Suikoden ξεκίνησε Kickstarter καμπάνια για το νέο του παιχνίδι

Με έντονο άρωμα 90s
26 Ιουλίου 2020 14:46
Ο δημιουργός του Suikoden ξεκίνησε Kickstarter καμπάνια για το νέο του παιχνίδι

Ο Yoshitaka Murayama, δημιουργός του θρυλικού PS1 J-RPG Suikoden, ανακοίνωσε πως ξεκινά Kickstarter καμπάνια, προκειμένου να δώσει ζωή στον πνευματικό διάδοχο του παιχνιδιού που θα φέρει το όνομα Eiyuden Chronicle.

Οι Yoshitaka Murayama, Junko Kawano, Osamu Komuta και Junichi Murakami ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με διάφορους επιτυχημένους Ιάπωνες καλλιτέχνες, συνθέτες και δημιουργούς, οι οποίοι είχαν δουλέψει σε μερικά αγαπημένα JRPGs του παρελθόντος όπως τα Suikoden 1, 4, Arca Last, Castlevania: Aria of Sorrow, OZ, Wild Arms και άλλα.

Το Eiyuden Chronicle περιγράφεται ως μια ωδή στα κλασικά JRPGs. Θα έχει υψηλής ανάλυσης pixel-based γραφικά και χαρακτήρες, με προοπτική 2.5D και θα εστιάζει στην κλασική εξερεύνηση. Θα αφορά μια ιστορία φιλίας και πολέμου με 100 μοναδικούς ήρωες και ένα building σύστημα που θα επιτρέπει στους παίκτες να χτίσουν το στρατό τους. Ο Murayama μιλώντας για το παιχνίδι δήλωσε:

Το πρώτο πράγμα που αποφασίσαμε όταν η ομάδα συγκεντρώθηκε ήταν πως θέλαμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι όπως εμείς επιθυμούσαμε. Επιλέξαμε το Kickstarter γιατί θέλουμε να κάνουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με γνώμονα τους παίκτες, διατηρώντας τα δικαιώματα στον σχεδιασμό, τον κόσμο και την ιστορία του παιχνιδιού, αλλά κι αυτό που εμείς θεωρούμε διασκεδαστικό. Υποστηρίξτε μας σε αυτή τη νέα πρόκληση υποσχόμαστε να φτιάξουμε κάτι που θα ακούσει τις φωνές σας.

Η Kickstarter καμπάνια του Eiyuden Chronicle ξεκινά στις 27 Αυγούστου. Αν τα πράγματα πάνε καλά και πιάσει τον στόχο των $500,000 τότε ενδέχεται να κυκλοφορήσει αρχικά για το PC το 2022.

Tags: