Οι Έλληνες δημιουργοί του GO HEROES: Prometheus ζητούν τη βοήθειά σας στο Kickstarter! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το gameplay trailer
01 Αυγούστου 2021 22:59
Οι Έλληνες δημιουργοί του GO HEROES: Prometheus ζητούν τη βοήθειά σας στο Kickstarter! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ελληνική ομάδα ανάπτυξης Happyland Games που απαρτίζεται από δύο developers με έδρα στην Αθήνα, ζητά τη βοήθειά σας στο Kickstarter. Συγκεκριμένα, απομένουν περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή της δημοσίευσης του εν λόγω άρθρου, για την καμπάνια χρηματοδότης του GO HEROES: Prometheus.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου που λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Ελλάδα. Αναλυτικότερα, το GO HEROES αφηγείται τον μύθο του Τιτάνα Προμηθέα και την ιστορία του πώς αψήφησε τον Δία, έκλεψε τη Φωτιά και έσωσε την ανθρωπότητα.

Το παιχνίδι διαθέτει lore και ιστορία που βασίζονται στην πραγματική μυθολογία, ενώ έχει ολοκληρωμένα voice-overs στα αγγλικά. Παράλληλα, η ομάδα υπόσχεται πως η εμπειρία έχει να προσφέρει ένα καινοτόμο tactical turn-based combat και ένα εξίσου καινοτόμο inventory σύστημα. Τέλος, στο ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα θα έχετε pets, αλλά και ανθρώπους ακόλουθουςm για να σας βοηθήσουν στα εμπόδια που θα συναντήσετε σ.

Το GO HEROES: Prometheus αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC στο δεύτερο μισό του 2022, με την ομάδα να έχει θέσει stretch goals και για Switch, PS4 και Xbox ports. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το gameplay trailer που έχει δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας.


Μπορείτε να στηρίξετε την Kickstarter καμπάνια του ελληνικού αυτού project πατώντας εδώ.


Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εγχείρημά τους!