Το ελληνικό παιχνίδι RPG Stories χρειάζεται τη βοήθειά σας!

Για τη νέα του μεγάλη επέκταση
18 Απριλίου 2024 13:50
Το ελληνικό παιχνίδι RPG Stories χρειάζεται τη βοήθειά σας!

Το στούντιο ανάπτυξης Brave Alice Games που έχει δημιουργηθεί από Έλληνες game developers ζητά τη βοήθειά σας! Συγκεκριμένα, η ομάδα ξεκίνησε πρόσφατα μια καμπάνια χρηματοδότησης στο Kickstarter για να επεκτείνει και να αναβαθμίσει σημαντικά το ιδιαίτερο project της, RPG Stories.

Παρακάτω ακολουθεί το δελτίο Τύπου που λάβαμε και το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:


Το RPG Stories είναι ένα 3D Worldbuilder / Virtual Tabletop που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό περιβάλλον και εάν σας αρέσει το online gaming να συνδεθείτε να παίξετε με τους φίλους σας, τα αγαπημένα σας Tabletop RPGs, όπως Dungeons and Dragons, Call of Cthulhu, Alien RPG, Heroquest, Blade Runner, Walking Dead και πολλά άλλα. Βρίσκεται στο Steam από τον Απρίλη του ‘23.

Το παρακάτω trailer δείχνει όλα όσα μπορεί να κάνει το RPG Stories VTT στην τρέχουσα έκδοσή του στο Steam.

H Brave Alice Games, η ελληνική ομάδα πίσω από το RPG Stories έβγαλε στις 16 Απριλίου τη νέα Kickstarter expansion καμπάνια της και ζητά ξανά τη υποστήριξη σας για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη συλλογή των ήδη 6000 υπαρχόντων 3D μοντέλων της με νέα θεματικά, όπως Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, υποθαλάσσιος κόσμος, μοντέρνα πόλη, Cyberpunk γειτονιές και Star Wars (δεν το αποκαλούν έτσι, αλλά ναι, αυτό είναι).

Επίσης, θα προσφέρουν νέα features, όπως procedural generated σκηνές για πιο γρήγορο κι εύκολο map building, exports των χαρτών σας για να τους χρησιμοποιείτε στα άλλα γνωστά VTTs όπως το Roll20 και Foundry και έτοιμες χτισμένες περιπέτειες για να μπορείτε να μπαίνετε και να παίζετε τα games σας χωρίς να χρειάζεται να ετοιμάσετε κάτι εσείς.

Τέλος, θα μεγαλώσουν την ήδη μεγάλη συλλογή των ζαριών τους με περισσότερα σετ κι ένα από αυτά θα είναι και το αγαπημένο του κοινού “Fallout”.

Φυσικά όσο περισσότερη στήριξη λάβουν, έχουν πλάνα για ακόμη περισσότερα πράγματα που μπορείτε να τα δείτε στην καμπάνια τους ήδη!


Μπορείτε να βρείτε την εν λόγω Kickstarter καμπάνια πατώντας εδώ.