Το DualSense του PS5 θα πηγαίνει την gameplay εμπειρία σε άλλο επίπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάθαμε τα πάντα για το ανασχεδιασμένο χειριστήριο της Sony
17 Ιουλίου 2020 19:13
Το DualSense του PS5 θα πηγαίνει την gameplay εμπειρία σε άλλο επίπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, ο διάσημος παρουσιαστής, Geoff Keighley, έχει στα χέρια του το νέο χειριστήριο του PS5. Μετά το σύντομο βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter πραγματοποίησε ελέω Summer Game Fest και το προγραμματιζόμενο live stream που μάς δίνει μια καλύτερη ματιά από το DualSense.

Εκτός από το χειριστήριο το ίδιο, που μίλησε για το haptic feedback των triggers, αναφέρθηκε και στον ήχο του, ο οποίος όπως αναφέρει είναι πιο «αρμονικός» όταν παίζετε παιχνίδια σε σχέση με του PS4. Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται έχει στην κατοχή του και την ίδια την κονσόλα της Sony, αφού έπαιξε ένα demo του Astro’s Playroom, στο οποίο θα «νιώσετε» στα χέρια σας όλες τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνει το DualSense.

Εκτός από το gameplay βίντεο, ο Keighley, προσκάλεσε στο live stream και τον, Eric Lempel, επικεφαλής του marketing στην Sony Interactive Entertainment, όπου μεταξύ άλλων μίλησαν για όλες τις δυνατότητες του χειριστηρίου και το πώς αυτό αλλάζει την εμπειρία και το gameplay των παιχνιδιών του PS5. Προς το τέλος, ο Geoff τον ρώτησε πότε θα μπορεί ο κόσμος να κάνει pre-order την κονσόλα, με εκείνον να απαντά ότι οι fans θα ενημερωθούν όταν με το καλό φτάσει η ώρα. 

Μια άλλη ερώτηση που έκανε ο Keighley είναι εάν θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικά χρώματα το DualSense και η απάντηση του Lempel ήταν: "Θα το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή αυτό."

Δείτε το βίντεο και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το DualSense χειριστήριο του PlayStation 5, μέσα από τον player παρακάτω. Πώς σας φάνηκε το ανασχεδιασμένο χειριστήριο; Πείτε μας στα σχόλια.