Χειροβομβίδα! Τα “Σκουλήκια” έρχονται μέσα στο 2020 με battle royale mode (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστρέφουν…
02 Ιουλίου 2020 08:38
Χειροβομβίδα! Τα “Σκουλήκια” έρχονται μέσα στο 2020 με battle royale mode (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις αρχές Μαρτίου σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι η δημοφιλής ομάδα ανάπτυξης Team17 έχει στα σκαριά ένα ολοκαίνουργιο Worms (Σκουλήκια) παιχνίδι. Η σειρά που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους πρόκειται να επιστρέψει στη μοντέρνα εποχή και μαζί της θα φέρει λατρεμένα όπλα όπως η μπαζούκα, τα πρόβατα και πολλούς ακόμη νέους τρόπους παιχνιδιού.

Πλέον αποκαλύφθηκε και η πλήρης ονομασία του παιχνιδιού, η οποία είναι Worms Rumble και μαζί με τον τίτλο δημοσιεύτηκε και ένα ολοκαίνουργιο trailer με gameplay πλάνα. Aξίζει να σημειωθεί, ότι θα έχει διάφορα modes όπως deathmatch και… battle royale 32 ατόμων με το τελευταίο σκουλήκι που θα μείνει στην αρένα ζωντανό να είναι ο νικητής. Παρόλο που θα κρατήσει την παλιά του φιλοσοφία, θα ενσωματώσει και πολλά νέα στοιχεία, όπως αξεσουάρ, skins και emotes. Παράλληλα, ο τίτλος θα έρθει με cross-play υποστήριξη.

Πατώντας εδώ, θα μεταβείτε στην επίσημη σελίδα του Worms Rumble και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην beta για το PC που ξεκινάει στις 15 Ιουλίου.

To Worms Rumble δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει παρά μόνο ότι θα έρθει για PC, PlayStation 4 και PlayStation 5 μέσα στη χρονιά. Δείτε παρακάτω το νέο gameplay βίντεο.

Tags: