Το SYN είναι ένα νέο cyberpunk open-world shooter από την Tencent (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την πρώτη τεχνική παρουσίαση
29 Ιουνίου 2020 09:02
Το SYN είναι ένα νέο cyberpunk open-world shooter από την Tencent (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο της ετήσιας παρουσίασής της, η Tencent αποκάλυψε το SYN. Πρόκειται για μια τεχνική παρουσίαση για ένα open-world shooter που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως για PC και κονσόλες. Ο τίτλος αναπτύσσεται από τις Lightspeed και Quantum Studios ομάδες της Tencent και προσπαθεί να εξελίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τον τομέα των real-time γραφικών σε ένα cyberpunk περιβάλλον.

Ο χαρακτήρες του αν και στιλιζαρισμένοι έχουν ρεαλιστικά γραφικά και θα υπάρχει πληθώρα customization επιλογών. Μάλιστα, τα μαλλιά τους κάνουν χρήση ενός νέου ‘strand-based’ συστήματος που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Epic Games.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να παίξουν για ένα από τα τρία factions, ενώ θα έχουν το δικό τους cybernetic κατοικίδιο, το καθένα με τη δική του μοναδική προσαρμόσιμη εμφάνιση. Θα μπορούν επίσης να παραμετροποιήσουν και το δικό τους όχημα.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, όπως το έτος ή οι πλατφόρμες κυκλοφορίας. Σας αφήνουμε να απολαύσετε την τεχνική παρουσίαση παρακάτω.