Η Microsoft καταρρίπτει τις φήμες για νέα Fable και Perfect Dark

… ή προσπαθεί να καλύψει τη διαρροή
28 Ιουνίου 2020 18:24
Η Microsoft καταρρίπτει τις φήμες για νέα Fable και Perfect Dark

Με την ειδική παρουσίαση του PS5 να αποτελεί πλέον παρελθόν, πολλοί παίκτες έστρεψαν τα βλέμματά τους στη Microsoft, περιμένοντας να δουν τι έχουν να προσφέρουν και τα Xbox Game Studios. Η ομάδα του Xbox έχει ανακοινώσει πως θα ανοίξει πλήρως τα χαρτιά της για την επόμενη γενιά μέσα από ένα ειδικό event που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο. Προς στιγμήν φάνηκε πως δύο από τις ανακοινώσεις της εταιρίας διέρρευσαν.

Αναλυτικότερα, όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος του Verge, Tom Warren, η Microsoft φάνηκε να δημιούργησε δύο νέους Twitter λογαριασμούς για τα Fable και Perfect Dark.

Λίγο αργότερα ωστόσο, υψηλόβαθμο στέλεχος του Xbox ήρθε να ξεκαθαρίσει πως πρόκειται απλά για μια πρακτική προστασίας των πνευματικών της ιδιοκτησιών και παρότρυνε τους fans να μην περιμένουν κάτι παραπάνω.

Εν τέλει φαίνεται πως μόνο ο λογαριασμός του Fable δημιουργήθηκε όντως από τη Microsoft.

Δεν είναι απίθανο αν αναλογιστούμε και τις πρόσφατες φήμες, η δημιουργία του Fable λογαριασμού να μην είναι απλά για την προστασία του ονόματος. Ήταν αναμενόμενο πως η Microsoft θα απέρριπτε αυτές τις εικασίες και εξάλλου λένε πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Καλό θα ήταν ωστόσο αν αναλογιστούμε πως ο λογαριασμός του Perfect Dark δημιουργήθηκε μάλλον από κάποιον fan, να μετριάσουμε τις προσδοκίες μας και να περιμένουμε το κανονικό event για να δούμε τι σχεδιάζει η Microsoft για το μέλλον του Xbox.