Ο επικεφαλής του Xbox “ένιωσε πολύ καλά” μετά την παρουσίαση του PS5

“Τα hardware πλεονεκτήματα που έχουμε θα φανούν”
26 Ιουνίου 2020 21:35
Ο επικεφαλής του Xbox “ένιωσε πολύ καλά” μετά την παρουσίαση του PS5

Ο Phil Spencer συμμετείχε στο πρόσφατο gamelab live 2020, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Συγκεκριμένα, το αφεντικό του Xbox μίλησε για το επερχόμενο Xbox Series X, τη βιωσιμότητα της βιομηχανίας και τα συνδρομητικά μοντέλα, το game streaming, αλλά και για τον ανταγωνισμό.

Αναλυτικότερα, ο Spencer κλήθηκε να απαντήσει για το πως του φάνηκε το PS5 event της Sony. Αφού, λοιπόν, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του PlayStation, επισήμανε πως μετά το event ένιωσε ακόμη καλύτερα για αυτά που έχει να δείξει η Microsoft τον Ιούλιο. Μάλιστα, τόνισε πως τα hardware πλεονεκτήματα του Xbox Series X θα φανούν.

Το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του ακολουθεί παρακάτω.

Ναι, είδα το σόου, πιστεύω ότι έκαναν καλή δουλεία. Έστειλα στον Jim ένα μήνυμα αμέσως μετά και του είπα συγχαρητήρια. Σε αυτό το περιβάλλον δεν είναι καθόλου εύκολο να παραδώσεις ένα event με υψηλών προδιαγραφών παραγωγή. Οπότε συγχαίρω την ομάδα στην Sony γι’ αυτό που κατάφεραν να κάνουν.

Σαν ανταγωνιστής, είναι ωραίο που οι πληροφορίες τους είναι πλέον εκεί έξω. Ξέρουμε δηλαδή ποιο είναι το πρόγραμμα, είδαμε την συσκευή, είδαμε τα παιχνίδια. Για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα καλά αφού είδα το σόου τους. Πιστεύω πως τα hardware πλεονεκτήματα που έχουμε θα φανούν, καθώς μιλάμε περισσότερο για τα παιχνίδια μας, τα framerates και άλλα πράγματα. Νιώθω πολύ καλά για το lineup παιχνιδιών που θα έχουμε στο ντεμπούτο. Πλέον έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό που κάνουν από το σόου τους, πράγμα που μας βοήθησε να εστιάσουμε περισσότερο στο δικό μας περιεχόμενο και αυτό πιστεύω θα είναι και ένα από τα δυνατά μας σημεία στο launch.

Συνολικά πιστεύω πως τα πήγαν πολύ καλά. Κάνουν αυτό που κάνουν πολύ καλά. Ωστόσο, πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση με τα παιχνίδια τα οποία θα δείξουμε, το πως θα δείχνουν και το πλεονέκτημα που έχουμε στο hardware. Αισθάνομαι πολύ καλά για το event του Ιουλίου και το gameplay που θα δείξουμε εκεί.

Σαν gamer μου αρέσει που είμαστε και οι δύο εκεί έξω και ανταγωνιζόμαστε. Πιστεύω πως ο ανταγωνισμός οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα και για τις δύο εταιρίες.

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Phil παρακάτω.