Το Icarus είναι το νέο survival παιχνίδι από τον δημιουργό του DayZ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε μέσα από το PC Gaming Show
14 Ιουνίου 2020 12:05
Το Icarus είναι το νέο survival παιχνίδι από τον δημιουργό του DayZ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του PC Gaming Show ο δημιουργός του DayZ ονόματι Dean Hall ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι στο οποίο δουλεύει τον τελευταίο καιρό. Ο Λόγος γίνεται για το Icarus, ένα survival παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στο διάστημα και εστιάζει στη συγκέντρωση πόρων (resources) και στο building, ενώ έχει κάποια νέα χαρακτηριστικά που το κάνει να ξεχωρίζει, όπως λέει ο ίδιος ο developer.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε είπε ότι η ομάδα ανάπτυξης προσπαθεί να μεταφέρει την αγωνία στο να ξεκινάς μια «ζωή» σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται και στην πρόοδο που θα κάνει ο παίκτης με τα scrap σε κάθε session. Στην αρχή κάθε session θα βρεθείτε σε έναν πλανήτη, όπου με τον καιρό η πρόοδος σας θα γίνεται μεγαλύτερη και δυσκολότερη, παράλληλα θα μπορείτε να παίξετε και με φίλους σας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος θα είναι εντελώς δωρεάν (free-to-play) για όλους.

Το Icarus αναμένεται να καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Δείτε το πρώτο teaser trailer μέσα από τον player παρακάτω.