Το νέο παιχνίδι επιβίωσης από τον δημιουργό του DayZ καθυστερεί

Το Icarus χρειάζεται περισσότερο χρόνο
02 Αυγούστου 2021 10:34
Το νέο παιχνίδι επιβίωσης από τον δημιουργό του DayZ καθυστερεί

Το διαστημικό παιχνίδι επιβίωσης του Dean Hall, δημιουργού του DayZ, έλαβε καθυστέρηση. Ο λόγος γίνεται για το Icarus, το οποίο μόλις τον Ιούνιο στην E3 2021 είχε ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει φέτος τον Αύγουστο. Τελικά το στούντιο χρειάζεται περισσότερο χρόνο και έτσι ανέβαλε την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου για το Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της RocketWerkz, η ομάδα δεσμεύεται να παραδώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες με το launch. Για να επανορθώσει, όμως, για την καθυστέρηση, το στούντιο ανακοίνωσε μια σειρά από beta Σαββατοκύριακα που θα ξεκινήσουν στις 28 Αυγούστου. Όλοι όσοι έχουν προβεί σε προ-παραγγελία του παιχνιδιού θα έχουν πρόσβαση στις δοκιμές, με την κάθε μια να εστιάζει σε μια διαφορετική πτυχή της εμπειρίας.

Για την ιστορία, το Icarus ανακοινώθηκε αρχικά τον Ιούνιο του 2020 και είναι ένα session-based PvE παιχνίδι που καλεί τους παίκτες να επιβιώσουν σε έναν περίεργο εξωγήινο πλανήτη. Η εμπειρία περιλαμβάνει μηχανισμούς crafting και συλλογής πόρων, καθώς και base-building συστήματα. Μάλιστα, μιας και έχουμε να κάνουμε με survival παιχνίδι, οι παίκτες θα πρέπει να έχουν συνεχώς υπό έλεγχο το επίπεδο οξυγόνου τους που σταδιακά θα εξαντλείται. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως υπάρχει co-op για έως και 8 παίκτες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για solo.

Το Icarus βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Tags: