Το PC Gaming Show 2023 θα παρουσιάσει 13 ολοκαίνουργια παιχνίδια

55 στο σύνολο
17 Μαΐου 2023 23:36
Το PC Gaming Show 2023 θα παρουσιάσει 13 ολοκαίνουργια παιχνίδια

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις και τα μεγάλα σόου είναι πανέτοιμα να σας υποδεχθούν τον Ιούνιο και μόλις έγινε γνωστό ότι το PC Gaming Show θα δείξει ακριβώς 55 παιχνίδια. Το σόου του PC Gamer θα ανοίξει τις πόρτες του την Κυριακή 11 Ιούνιου και θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά -όπως κάθε χρόνο- σε YouTube και Twitch.

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση, ανάμεσα σε αυτά τα 55 παιχνίδια, πρόκειται να δείτε 13 ολοκαίνουργιους τίτλους που δεν είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι θα πάρετε μια νέα γεύση από τα Baldur’s Gate III, Dune: Awakening, Frostpunk 2, Pax Dei και ενός νέου παιχνιδιού της Klei Entertainment.

Ο global editor-in-chief, Evan Lahti, του PC Gamer δήλωσε:

Το PC Gaming Show θα είναι γεμάτο από ενδιαφέρονται παιχνίδια. Στόχος μας είναι πάντα να ανυψώνουμε το ευρύ φάσμα της νέας και δημιουργικής δουλειάς που γίνεται στο PC, από μεγάλες σειρές όπως τα PUBG, XCOM και ARK, μέχρι και από παιχνίδια που προχωράνε το εκάστοτε είδος τους, όπως το Valheim που έκανε ντεμπούτο μέσα από το PC Gaming Show το 2020.

Όπως βλέπουμε τα τελευταία χρόνια από το PC Gaming Show, θα πρέπει να περιμένετε νέα gameplay πλάνα από παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά, ενδιαφέρουσες συζητήσεις με developers και πολλές εκπλήξεις.

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε και το νέο PlayStation Showcase 2023, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι στο Summer Game Fest θα δείτε σχεδόν όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου, όπως τις Sony, Microsoft, Amazon, Activision, Annapurna Interactive, Behaviour Interactive, Capcom, CD Projekt Red και άλλες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.