Το Metal: Hellsinger είναι το «πνευματικό αδερφάκι» των DOOM και Crypt of the NecroDancer (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται σε PC και κονσόλες
11 Ιουνίου 2020 09:25
Το Metal: Hellsinger είναι το «πνευματικό αδερφάκι» των DOOM και Crypt of the NecroDancer (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το IGN Summer of Gaming αποκαλύφθηκε το Metal: Hellsinger. Πρόκειται για ένα ρυθμικό FPS παιχνίδι που έχει έντονο άρωμα από τα Crypt of the NecroDancer και DOOM. Ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το σουηδικό στούντιο ονόματι, The Outsiders. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα στα άδυτα της κόλασης και ηχεί από metal μουσικές με φωνητικά από τους Matt Heafy, Alissa White- Gluz και πολλούς ακόμη. Ένα χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι όταν πυροβολείτε με το όπλο σας, η μάχη γίνεται πιο έντονη με τη μουσική να ακολουθεί συγκεκριμένους ρυθμούς.

Η αφήγηση γίνεται από τον διάσημο ηθοποιό και voice actor, Troy Baker, και στην ιστορία θα δούμε τον μισό άνθρωπο, μισό δαίμονα “The Unknown” να πολεμάει βαθιά μέσα στην κόλαση θέλοντας να καταστρέψει το The Red Judge. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τη σκηνοθεσία του παιχνιδιού έχει αναλάβει ο David Goldfarb που μεταξύ άλλων έχει δουλέψει στα PayDay 2 και Battlefield: Bad Company 2.

Το Metal: Hellsinger αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 και Xbox Series X. Δείτε το πρώτο, καταιγιστικό trailer μέσα από τον player παρακάτω.

Tags: