Το νέο trailer του Isle of Armor των Pokémon Sword & Shield τα έχει όλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα
08 Ιουνίου 2020 19:17
Το νέο trailer του Isle of Armor των Pokémon Sword & Shield τα έχει όλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο DLC-Expansion των Pokémon Sword & Shield ονομάζεται Isle of Armor και έχει δρομολογηθεί να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Οι παίκτες πρόκειται να πάνε στο εν λόγω Island, όπου εκεί φιλοξενούνται νέα (και παλιά) Pokémon που ίσως δεν βρήκατε ποτέ στο Galar. Η ιστορία αυτής της εν λόγω επέκτασης περιστρέφεται γύρω από ένα Pokemon dojo που το «τρέχει» ένας πρώην πρωταθλητής του Pokemon League ονόματι Mustard, ο οποίος σας χαρίζει το Legendary Kubfu.

Στο εν λόγω βίντεο είδαμε μπόλικο νέο περιεχόμενο από το τι επρόκειτο να ακολουθήσει και στα δυο expansions. Όπως ήταν φυσικό και επόμενο το βίντεο ξεκίνησε με το Isle of Armor, το πρώτο expansion που αναμένεται να καταφθάσει στις 17 Ιουνίου. Είδαμε, λοιπόν, όμορφες κοιλάδες, νέα Pokémon, καθώς και διάφορες μορφές αυτών σε Gigantamax.

Και στα δύο αυτά expansion καλείστε να βάλετε τα δυνατά σας για να ολοκληρώσετε το Tower of Darkness ή το Tower of Waters αντίστοιχα. Μόλις βγάλετε το ένα εξ αυτών, το Kubfu θα εξελιχθεί σε Urshifu αναλόγα ποιον πύργο τελείωσατε.

Tags: