Η inXile Entertainment ετοιμάζει επόμενης γενιάς RPG με την Unreal Engine 5

Άγνωστο πότε θα αποκαλυφθεί το νέο project των Xbox Game Studios
20 Μαΐου 2020 12:13
Η inXile Entertainment ετοιμάζει επόμενης γενιάς RPG με την Unreal Engine 5

Πριν μερικές ημέρες η Epic Games βρέθηκε στο επίκεντρο των gaming συζητήσεων χάρη στην αποκάλυψη της Unreal Engine 5 μέσα από ένα εντυπωσιακό tech demo που είδαμε να τρέχει στο PlayStation 5. Ωστόσο, η εταιρία τόνισε αρκετές φόρες πως έχουμε να κάνουμε απλά με μια επίδειξη για τις τεχνολογίες της μηχανής γραφικών και όχι με κάποιο πραγματικό τίτλο. Προς το παρόν, λοιπόν, δε γνωρίζουμε σχεδόν κανένα υπό ανάπτυξη παιχνίδι που να κάνει χρήση της μηχανής.

Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού η inXile Entertainment γνωστοποίησε επίσημα πως το επόμενο παιχνίδι της θα βασίζεται στην ολοκαίνουργια Unreal Engine 5. Η αποκάλυψη αυτή πραγματοποιήθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, απαντώντας στην ερώτηση ενός fan.

Στη συνέχεια, ο δημιουργός της σειράς Fallout και ιδρυτής του στούντιο, Brian Fargo, αποκάλυψε μερικές ακόμη λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως έχουμε να κάνουμε με RPG παιχνίδι, όσον αφορά το genre και μάλιστα το project αφορά την επομένη γενιά κονσολών. Αν αναλογιστούμε πως η inXile αποτελεί μέρος των Xbox Games Studios, αυτό σημαίνει πως το next-gen project της θα κυκλοφορήσει για το Xbox Series X και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοσίευση του στούντιο επισημαίνει πως θα αργήσουμε να μάθαμε για αυτό το επόμενης γενιάς RPG, καθώς για την ώρα η ομάδα είναι επικεντρωμένη στο Wasteland 3, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα PC, PS4 και Xbox One στις 28 Αυγούστου.