Το “Party Royale” του Fortnite ξεκίνησε με συναυλίες από Deadmau5, Dillon Francis και Steve Aoki

Αφήστε τα όπλα και ετοιμαστείτε να...παρτάρετε!
09 Μαΐου 2020 15:48
Το “Party Royale” του Fortnite ξεκίνησε με συναυλίες από Deadmau5, Dillon Francis και Steve Aoki

Πριν μερικές ημέρες σας μεταφέραμε σε σχετική είδηση πως το Fortnite ετοιμάζει κάτι διαφορετικό. Η Epic Games βλέποντας το ποσοστό των παικτών που κατάφερε να παρευρεθεί στις ψηφιακές συναυλίες, όπως για παράδειγμα αυτή του Travis Scott, αποφάσισε να διεξάγει ένα νέο πείραμα. Το όνομα αυτού του πειράματος είναι...“Party Royale”. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο mode που προσκαλεί τους παίκτες να αφήσουν κάτω τα όπλα τους και να χαλαρώσουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο ψηφιακό χώρο, αναλώνοντας τον χρόνο τους σε διασκεδαστικές κοινωνικές δραστηριότητες.

Το πάρτι ξεκίνησε λοιπόν! Η εταιρία άνοιξε τις πόρτες του νέου mode και προσκαλεί τους fans του δημοφιλούς battle royale παιχνιδιού να διασκεδάσουν Πέρα από διάφορα mini παιχνίδια όπως για παράδειγμα αγώνες με βάρκες (Fishsticks Boat Race), οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν και μεγάλα σόου παρόμοια με την συναυλία του Travis Scott. Μάλιστα, οι διάσημοι καλλιτέχνες Dillon Francis, Steve Aoki και Deadmau5 θα δώσουν το δικό τους live σόου, έτσι ώστε να κάνουν αυτό το πάρτι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

Αν δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε στο σόου των καλλιτεχνών, η Epic φρόντισε και για εσάς και για αυτό έχει προγραμματίσει την αναμετάδοσή του στις 9 Μαΐου στις 21:00 το βράδυ. Τέλος, η ομάδα ετοίμασε και μία όμορφη έκπληξη. Όσοι κάνουν log-in στο Fornite από τις 8 Μαΐου μέχρι και την Δευτέρα στις 11 του μηνός, θα λάβουν ως δώρο το Neon Wings Back Cling. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το Party Royale mode του Fortnite μπορείτε να πατήσετε εδώ.