Νέες πληροφορίες και εικαστικό για το Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Εμβληματικές μάχες και πληθώρα αγαπημένων χαρακτήρων
04 Μαΐου 2020 19:03
Νέες πληροφορίες και εικαστικό για το Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο από την ημέρα που αποκαλύφθηκε αρχικά στην Ε3 του 2019, επιτέλους στο πλαίσιο του εορτασμού της Star Wars Day έκαναν την εμφάνισή τους νέες πληροφορίες για το Lego Star Wars: The Skywalker Saga, καθώς και το εικαστικό που θα κοσμεί το εξώφυλλο και φαίνεται παρακάτω.

Όπως είναι εμφανές, στο Lego Star Wars: The Skywalker Saga οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε πίστες και από τις εννέα κύριες Star Wars ταινίες, ενώ θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα διάφορων εκδοχών αγαπημένων χαρακτήρων, για παράδειγμα διάφοροι Jedi, Sith, Smugglers και Droids, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε όλα τα Lego παιχνίδια.

Σε μια συνέντευξη που έδωσαν στο StarWars.com ο Jonathan Smith από την TT Games και ο Craig Derrick από την Lucasfilm Games ανέφεραν ότι στο παιχνίδι θα υπάρχουν περίπου 500 χαρακτήρες, όπως για παράδειγμα οι Admiral Ackbar, Zorii Bliss και Yaddle, εκ των οποίων αρκετοί θα είναι playable. Επίσης μίλησαν για το πόσο σημαντικό είναι οι παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από ποια από τις τρεις τριλογίες θέλουν να ξεκινήσουν, λέγοντας πως αν θέλουν μπορούν να παραλείψουν τα prequels ξεκινώντας με την αυθεντική τριλογία.

Το Lego Star Wars: The Skywalker Saga αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους για Xbox One, PS4, Switch και PC. Δείτε ξανά το trailer της ανακοίνωσης στον player που ακολουθεί.