Αναστήθηκε το Wild του PS4; - Νέο concept art αναπτερώνει τις ελπίδες

Δείτε τις ολοκαίνουργιες εικόνες από το παιχνίδι
22 Απριλίου 2020 13:51
Αναστήθηκε το Wild του PS4; - Νέο concept art αναπτερώνει τις ελπίδες

Θυμάστε τον αποκλειστικό τίτλο του PS4 WiLD; Όχι; Δεν πειράζει! Μάλλον κανείς μας δεν το θυμάται, καθώς το παιχνίδι το οποίο επιμελείται ο δημιουργός του Beyond Good and Evil Michel Ancel και το Wild Sheep Studio, είχε παρουσιαστεί στη μακρινή πλέον Gamescom του 2014.

Έκτοτε επικράτησε απόλυτη σιωπή γύρω από το project, κάτι που οδήγησε στο συμπέρασμα πως μάλλον δεν θα το δούμε ποτέ. Έξι σχεδόν χρόνια μετά ωστόσο, κάποιο φως φαίνεται στο τούνελ, αφού νέο concept art υλικό έκανε την εμφάνισή του στο επίσημο site του στούντιο, αναπτερώνοντας τις ελπίδες πως μάλλον το παιχνίδι είναι ακόμα ζωντανό. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν πέντε φωτογραφίες εκ των οποίων οι τρεις δείχνουν διάφορα περιβάλλοντα του παιχνιδιού, ενώ οι άλλες δυο δείχνουν ένα μοντέλο χαρακτήρα και μια τεράστια αρκούδα.

WiLD New Concept Art 2020 - Unboxholics.com

Ωστόσο, βλέποντας πως ο κύκλος ζωής του PS4 φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, μάλλον είναι σχετικά απίθανο (αν κι εφόσον υποθέσουμε ότι συνεχίζεται η ανάπτυξη) να δούμε το WiLD σε αυτή τη γενιά. Όπως και να’ χει, ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνουν οι φωτογραφίες αυτές, είναι ευχάριστο να μαθαίνουμε ότι υπάρχει κάποια κινητικότητα  γύρω από τον τίτλο.  

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε ξανά μια ματιά στο trailer ανακοίνωσης για να θυμηθείτε περί τίνος πρόκειται.