Δείτε νέες εικόνες από τη συνέχεια του Batman Arkham Knight που ακυρώθηκε

Νέο υλικό στα φώτα της δημοσιότητας
09 Νοεμβρίου 2021 18:17
Δείτε νέες εικόνες από τη συνέχεια του Batman Arkham Knight που ακυρώθηκε

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Batman Arkham τριλογία της Rocksteady παραλίγο να συνεχιζόταν με ένα κανονικό sequel, το οποίο έχει ακυρωθεί. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν διάφορες concept art εικόνες που βλέπουμε για πρώτη φορά και οι οποίες μας χαρίζουν την καλύτερη ματιά μέχρι σήμερα στο ακυρωθέν project.

Αναλυτικότερα, αναφέρεται πως η συνέχεια του Batman Arkham Knight βρισκόταν υπό ανάπτυξη από την Warner Bros. Games Montreal που στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει το Batman Arkham Origins. Ωστόσο, τα σχέδια της ομάδας άλλαξαν και εν τέλει το στούντιο καταπιάστηκε με το Gotham Knights, το οποίο δεν συγκαταλέγεται στο canon της Arkham σειράς, παρόλο που πρωταγωνιστούν χαρακτήρες από το σύμπαν του Batman.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι νέες εικόνες αναρτήθηκαν στο προφίλ του καλλιτέχνη Goran Bukvic στο Artstation, ο οποίος εργαζόταν στο συγκεκριμένο στούντιο στα μέσα του 2016, δηλαδή περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Arkham Knight. Μέσα από αυτές βλέπουμε για πρώτη φορά τον Damian Wayne, τον γιο του Batman δηλαδή που θα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και τον πιο γερασμένο Bruce που θα είχε γενειάδα.

Ακολουθεί το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Για την ιστορία, ανά τα χρόνια έχουν έρθει στα φώτα της δημοσιότητας και άλλες εικόνες από το παιχνίδι, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν οι Two-Face και Gorilla Grodd.

Τελικά, το επόμενο πόνημα του Arkhamverse θα έρθει από την ίδια την Rocksteady και είναι το Suicide Squad: Kill the Justice League που αναμένεται το 2022.