Νέες concept εικόνες και πληροφορίες για το horror παιχνίδι του δημιουργού του Silent Hill

Ο Toyama ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του
16 Φεβρουαρίου 2021 11:21
Νέες concept εικόνες και πληροφορίες για το horror παιχνίδι του δημιουργού του Silent Hill

Όπως σας ενημερώσαμε, ο Keiichiro Toyama αποχώρησε από το Japan Studio του PlayStation μετά από 20 χρόνια, για να ιδρύσει τη δική του ομάδα ανάπτυξης, Bokeh Game Studio. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για τον δημιουργό του αρχικού Silent Hill και άλλων λατρεμένων τίτλων, όπως τα Siren και το Gravity Rush. Μαζί του στην Bokeh εργάζονται πλέον και άλλα πρώην μέλη του Japan Studio, όπως ο σχεδιαστής του Gravity Rush, Junya Okura, ή ο Kazunobu Sato του The Last Guardian.

Τώρα, το νεοσύστατο στούντιο δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που σκιαγραφεί το προφίλ του Toyama, περιλαμβάνοντας συγχρόνως νέες πληροφορίες και concept εικόνες για το multi-platform horror παιχνίδι που αναπτύσσει. Στις εν λόγω εικόνες, όπως είναι αυτή που συνοδεύει το άρθρο, βλέπουμε διάφορα απόκοσμα πλάσματα, τα οποία σύντομα θα γίνουν εφιάλτες για τους παίκτες.

Συγχρόνως, κατά τη διάρκεια του βίντεο ο Toyama τονίζει πως το παιχνίδι δε θα εστιάζει μόνο στον αγνό τρόμο, αλλά θα δανείζεται στοιχεία και από το δημοφιλές 'death game' sub-genre.

Έχεις αυτούς τους φυσιολογικούς ανθρώπους που οδηγούνται σε παράλογες καταστάσεις. Είναι στα άκρα συναισθηματικά, ενώ ασχολούνται συγχρόνως με δράση ή δράμα. Αυτό με επηρέασε και νομίζω ότι θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι μου.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομα, ούτε το πλαίσιο κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Ωστόσο, για γενικότερες πληροφορίες σχετικά με την κατεύθυνση του project, σίγουρα αξίζει να ρίξετε μια ματιά στον player που ακολουθεί.