Η thatgamecompany ετοιμάζει φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες μέσω του Sky: Children of Light

Για τη μέρα της Γης και των προσβληθέντων του COVID-19
21 Απριλίου 2020 15:01
Η thatgamecompany ετοιμάζει φιλανθρωπικές  πρωτοβουλίες μέσω του Sky: Children of Light

Η thatgamecompany, η ομάδα η οποία μας χάρισε το βραβευμένο Journey καθώς και το πρόσφατο Sky: Children of the Light, ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της την έναρξη μιας σειράς φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών για την ημέρα της Γης και για την ανακούφιση όσων προσβλήθηκαν από τον COVID-19.  

Για την μέρα της Γης, η οποία είναι στις 22 Απριλίου, το στούντιο σε συνεργασία με την One Tree Planted, μια φιλανθρωπική εταιρία που καταπιάνεται με την αναδάσωση του Αμαζονίου και περιοχών της Αυστραλίας που επλήγησαν με της καταστροφικές φωτιές, θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να βοηθήσουν, αγοράζοντας το in-game «Days of Nature» pack. Το πακέτο όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα θα περιέχει μια στολή για τον χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Όσο αφορά του πληγέντες του COVID-19, το στούντιο θα λάβει μέρος στην εκστρατεία #PlayApartTogether, ετοιμάζοντας DLCs για το παιχνίδι τα οποία θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το περιεχόμενό τους, όμως το 100% των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπική οργάνωση που θα επιλέξουν.