Φυσικά, η Razer θα έκανε μόδα το RGB και στις μάσκες για τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η φουτουριστική τύπου N95 μάσκα φέρει και ενισχυτή φωνής
13 Ιανουαρίου 2021 10:47
Φυσικά, η Razer θα έκανε μόδα το RGB και στις μάσκες για τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Razer αποφάσισε να ανακοινώσει την “εξυπνότερη μάσκα του κόσμου” εν μέσω πανδημίας. Το Project Hazel, όπως το ονομάζει, είναι πρακτικά μία μάσκα N95 που προσφέρει τη μέγιστη προστασία, με αποσπώμενους και επαναφορτιζόμενους ανεμιστήρες, καθώς και Smart Pods τα οποία ρυθμίζουν τη ροή του αέρα για τη βέλτιστη κυκλοφορία και άνεση αναπνοών του χρήστη. Τα Smart Pods διαθέτουν υψηλές αποδόσεις φιλτραρίσματος βακτηρίων (BFE) φιλτράροντας το 95% των αερογενών σωματιδίων.

Η μάσκα είναι διαφανής για να επιτρέπει στους υπόλοιπους να βλέπουν τις εκφράσεις προσώπου σας. Προφανώς και όντας Razer, διαθέτει RGB φωτισμό. Κάθε αναπνευστήρας διαθέτει δακτυλίους οι οποίοι φωτίζουν στο χρώμα προτίμησής σας, ενώ όταν σκοτεινιάζει, ένα set LEDs ενεργοποιείται αυτόματα για να φωτίσει το στόμα σας, ώστε να σας βλέπουν οι άλλοι όταν μιλάτε. Επιπλέον, η συσκευασία τους διαθέτει UV φώτα για απολύμανση.

Τέλος, η μάσκα διαθέτει ενισχυτή φωνής για να σας ακούνε οι υπόλοιποι δυνατά και καθαρά. Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή, καθώς η Razer αναπτύσσει ακόμα τη μάσκα περιμένει την ολοκλήρωση δοκιμών, καθώς και πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς.