Η Game Developers Conference θα πραγματοποιηθεί τελικά τον Αύγουστο

Ανακοινώθηκε το GDC Summer
20 Μαρτίου 2020 13:11
Η Game Developers Conference θα πραγματοποιηθεί τελικά τον Αύγουστο

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως η Game Developers Conference 2020 αναβλήθηκε εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού COVID-19. Αρχικά η GDC ήταν παραγραμματισμένο να λάβει χώρα αυτό το μήνα, αλλά τελικά η διοργανώτρια εταιρία βρήκε τη λύση.

Η GDC θα επιστρέψει το καλοκαίρι ως ένα διαφορετικό event που θα ονομάζεται GDC Summer. Πρόκειται για μια εκδήλωση τριών ημερών που θα λάβει χώρα στις 4 με 6 Αυγούστου στο Moscone Center του Σαν Φρανσίσκο με στόχο να γιορτάσει την τέχνη, τη δημιουργία και την επιχειρηματική πλευρά της ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών. Η εκδήλωση θα διατηρήσει το υψηλού επιπέδου τεχνικό περιεχόμενο, μαζί με χρήσιμες συζητήσεις που έχουν σκοπό να προωθήσουν τον διάλογο και τη σύνδεση.

H GDC Summer θα δώσει στην κοινότητα των δημιουργών παιχνιδιών την ευκαιρία να συναντηθούν με έναν τρόπο που δεν ήταν εφικτός λόγω του COVID-19. Σημειώνεται, ωστόσο, πως η ασφάλεια παραμένει ο πρωταρχικός προβληματισμός των διοργανωτών της GDC και η ομάδα συνεχίσει να παρακολουθεί τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για να εξασφαλίσει πως η εκδήλωση θα είναι ασφαλής για όλους.