Θα δούμε τελικά Demon's Souls Remake; - Η Bluepoint συνεχίζει το teasing

Το tweet που έβαλε “φωτιά” στις φήμες
30 Νοεμβρίου 2019 15:18
Θα δούμε τελικά Demon's Souls Remake; - Η Bluepoint συνεχίζει το teasing

Ένα από τα παιχνίδια που η Souls κοινότητα εύχεται μέχρι και σήμερα να δει σε remake είναι το Demon’s Souls. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που “γέννησε” το δικό του genre και έμαθε στον παίκτη πως όσο ιδρώτα και να ρίξει και όσα “You Died” και αν δει στην οθόνη του, αν θέλει κάτι πραγματικά, μπορεί να το πετύχει. Ο τίτλος παραμένει μέχρι και σήμερα αποκλειστικότητα του PS3, με τον online τομέα του να είναι πλέον “νεκρός”, μιας και η Sony εδώ και πολλά χρόνια έχει “βγάλει από την πρίζα” τους servers του multiplayer.

Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει έντονη φημολογία πως η Bluepoint Games, η ομάδα που έκανε πραγματικότητα το remake του Shadow of the Colossus, ετοιμάζει το επόμενο project της και πως αυτό μάλιστα θα είναι το Demon’s Souls. Τις φήμες αυτές έρχεται τώρα να φουντώσει το νέο tweet της εταιρίας.

Οι προτάσεις που ξεχωρίζουν είναι “Cheers rekindle flames” και “Soon the beast freed from jest”, που πολλοί πιστεύουν πως είναι ξεκάθαρο tease για το πολυπόθητο remake του Demon’s Souls. Τώρα το αν θα γίνει πραγματικότητα είναι κάτι που θα το μάθουμε στο μέλλον, όταν η εταιρία αποκαλύψει το επόμενό της project. Το ενδιαφέρον είναι πως τα The Game Awards 2019 πλησιάζουν και εκεί συνηθίζεται να έχουμε διάφορες αποκαλύψεις βιντεοπαιχνιδιών, πράγμα που σημαίνει δεν είναι καθόλου απίθανο να μας περιμένουν εκπλήξεις.