Παίξτε δωρεάν το Man of Medan με έναν φίλο σας χωρίς να το αγοράσετε δύο φορές  

To Friend Pass είναι πλέον διαθέσιμο

Παίξτε δωρεάν το Man of Medan με έναν φίλο σας χωρίς να το αγοράσετε δύο φορές

Η Supermassive Games, το στούντιο πίσω από το Until Dawn και το πρόσφατο επεισόδιο Man of Medan της ανθολογίας τρόμου The Dark Pictures, έκανε γνωστό πως φέρνει το Friend Pass στο παιχνίδι. Αυτό επιτρέπει σε έναν παίκτη που το έχει αγοράσει να καλέσει δωρεάν έναν φίλο του και να παίξουν μαζί, για περιορισμένο ωστόσο διάστημα.

Όσοι αγοράσουν το Man of Medan μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, αλλά και όσοι είναι ήδη κάτοχοι, θα παραλάβουν δωρεάν το Friend Pass, με το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ένα πλήρες play-through στο Shared Story Mode με έναν φίλο τους που δεν το έχει αγοράσει.

Στο PS4 και Xbox One οι νέοι παίκτες το μόνο που χρειάζονται είναι απλά να κατεβάσουν το Man of Medan Free Trial και να τους καλέσει στο Shared Story Mode ο αρχικός κάτοχος του παιχνιδιού. Οι PC παίκτες από την άλλη στο Steam θα δούν μετά το update να εμφανίζεται το Friend Pass App. Αυτό θα δίνει το κλειδί που θα χρησιμοποιήσει ένας φίλος, εξαργυρώνοντάς το με τον συνήθη τρόπο στο Steam. Αφού το εγκαταστήσουν, ο αρχικός κάτοχος ανοίγοντας το app και πηγαίνοντας στο Shared Story Mode θα μπορεί να καλέσει τον φίλο του και να παίξουν μαζί. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν εδώ.

Τα νέα ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Από εδώ και στο εξής όλοι οι κάτοχοι του Man of Medan θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Curator's Cut, το οποίο μέχρι πρότινος αφορούσε αποκλειστικά εκείνους που είχαν κάνει προ-παραγγελία. Το συγκεκριμένο mode προσφέρει μια ενναλακτική ματιά στην ιστορία, επιτρέποντας τους solo παίκτες να βιώσουν τα γεγονότα από την προοπτική του δεύτερου παίκτη.

Το Man of Medan κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.