Προλάβετε εντελώς δωρεάν το The Dark Pictures: Man of Medan

Το horror παιχνίδι που παίξαμε σε παλιότερο livestream στο Twitch
27 Σεπτεμβρίου 2023 12:08
Προλάβετε εντελώς δωρεάν το The Dark Pictures: Man of Medan

Μια προσφορά για περιορισμένο χρόνο και για όποιον προλάβει διεξάγει η Bandai Namco Entertainment ειδικά για την Ευρώπη, καθώς χαρίζει τον τίτλο "Man of Medan" του The Dark Pictures Anthology και συγκεκριμένα την PC έκδοσή του. 

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της ανθολογικής σειράς παιχνιδιών τρόμου της Supermassive Games, η οποία αργότερα χάρισε παιχνίδια όπως το "Little Hope", "House of Ash" και πιο πρόσφατα το "The Devil In Me". Να θυμίσουμε επίσης ότι στο κανάλι των Unboxholics στο Twitch μας είχε χαρίσει στιγμές γέλιου και jumpscares σε παλιότερο livestream.

Για να αποκτήσετε το Man of Medan όμως δωρεάν πρέπει να ακολουθήσετε κάποια συγκεκριμένα βήματα. Θα πρέπει να συνδεθείτε με τον Bandai Namco λογαριασμό σας στην σελίδα του παιχνιδιού ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εφόσον δεν έχετε. Αφότου είστε συνδεδεμένοι επισκεφθείτε την ίδια σελίδα επιλέξτε μια από τις δύο επιλογές για την κοινοποίηση των δεδομένων σας και πατήστε το "Validate". 

Επειδή πρόκειται για ένα τύπου-giveaway που αριθμεί περίπου 100.000 κλειδιά για την Steam έκδοση, ίσως να μην μπορέσετε να το αποκτήσετε όλοι. Προλάβετε την προσφορά αυτή μιας και ισχύει μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου

Εάν έχετε επιλεχθεί θα βρείτε ένα σχετικό email στη διεύθυνση που κάνατε την εγγραφή μετά τις 2 Οκτωβρίου, όπου η Bandai θα αρχίσει να στέλνει τα κλειδιά, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 5 Οκτωβρίου

Κατεβάστε το The Dark Pictures: Man of Medan πατώντας εδώ