Γίνετε τουρίστες στην Αρχαία Ελλάδα μέσω του νέου εκπαιδευτικού mode του Assassin's Creed Odyssey

Το Discovery Tour καταφτάνει
11 Σεπτεμβρίου 2019 12:21
Γίνετε τουρίστες στην Αρχαία Ελλάδα μέσω του νέου εκπαιδευτικού mode του Assassin's Creed Odyssey

Το Assassin’s Creed Odyssey κυκλοφόρησε πέρυσι τον Οκτώβριο από την Ubisoft και αποτελεί το ενδέκατο κεφάλαιο στο διάσημο franchise. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα στην Αρχαία Ελλάδα και από την κυκλοφορία του μέχρι και σήμερα, η γαλλική εταιρία δεν σταματά να εμπλουτίζει τον τίτλο με νέο περιεχόμενο.

Πριν από λίγες ώρες η Ubisoft μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube δημοσίευσε ένα νέο trailer για το παιχνίδι που αφορά το ολοκαίνουργιο mode «Discovery Tour». Το εν λόγω mode σας κάνει τουρίστα στην Αρχαία Ελλάδα του Odyssey και αφαιρεί το σενάριο και τους εχθρούς από το παιχνίδι για να σας ξεναγήσει σε περισσότερες από 29 περιοχές της Ελλάδας. Μάλιστα, περιλαμβάνει 30 ξεναγήσεις που εστιάζουν σε μερικές χαρακτηριστικές θεματολογίες: τις διάσημες πόλεις, την καθημερινή ζωή, τις μάχες και τον πόλεμο, την πολιτική και την φιλοσοφία, την τέχνη, την θρησκεία και φυσικά την μυθολογία. Οι ξεναγοί σας σε αυτό το ταξίδι θα είναι ιστορικά πρόσωπα όπως ο Λεωνίδας ή ο Ηρόδοτος.

Το Assassin’s Creed Odyssey Discovery Tour κυκλοφορεί από σήμερα για τα PC, PS4 και Xbox One. Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες στο PC μπορούν να το αγοράσουν και ως αυτόνομο προιόν στο Uplay έναντι $20.