Το Assassin's Creed Valhalla συναντά την Αρχαία Ελλάδα του "Odyssey" σε ένα επικό crossover

Ενώ επιβεβαιώθηκε ο ερχομός του "Dawn of Ragnarok" Expansion
13 Δεκεμβρίου 2021 19:21
Το Assassin's Creed Valhalla συναντά την Αρχαία Ελλάδα του "Odyssey" σε ένα επικό crossover

Σας είχαμε ενημερώσει για το ότι έρχονται σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον του Assassin's Creed σήμερα και η Ubisoft στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Εκτός από το "Dawn of Ragnarok" expansion του Assassin's Creed Valhalla, το οποίο αποκαλύφθηκε επίσημα, επιφύλασσε μια έκπληξη για τους fans του franchise. 

Πριν περάσουμε στην έκπληξη, να αναφέρουμε πως το AC Valhalla θα εμπλουτιστεί με το νέο expansion που θα φέρει τον/την Eivor στο κατώφλι των σκανδιναβών θεών και του τέλους του κόσμου. Το Dawn of Ragnarok θα προσθέσει νεές ικανότητες και θα συνεχίσει την ιστορία του, καθώς ο Eivor θα πρέπει αν αδράξει το πεπρωμένο του ως "Odin", Θεός της μάχης και της σοφίας. 

Η κυκλοφορία του Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok θα γίνει στις 10 Μαρτίου 2022, για όλες τις πλατφόρμες που ήδη διατίθεται ο τίτλος.  

Ακολουθεί το επικό cinematic trailer υπό τους ήχους το "Everybody Dies" της Billie Eilish. 

To Assassin's Creed Valhalla συναντά το "Odyssey"

Σωστά διαβάζετε το επικό crossover των δύο πρόσφατων Assassin's Creed τίτλων είναι γεγονός, σε μια προσπάθεια της Ubisoft να ενοποιήσει ακόμη περισσότερο τις ιστορίες μεταξύ τους. Η αγαπημένη σε όλους Assassin του "Odyssey", η ντόμπρα Κασάνδρα επιστρέφει και το ταξίδι της θα την φέρει αντιμέτωπη με την Eivor του "Valhalla". 

Και όχι μόνο αυτό αλλά οι δύο νέες Story αποστολές θα προστεθούν αύριο, 14 Δεκεμβρίου, στα Assassin's Creed: Valhalla και Assassin's Creed: Odyssey, δωρεάν για όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως πλατφόρμας!

Δείτε το trailer του Assassin's Creed: Crossover Stories