Εντελώς δωρεάν η περιήγηση στην Αρχαία Ελλάδα του Assassin's Creed για μια εβδομάδα

Καθώς και στην Αρχαία Αίγυπτο
15 Μαΐου 2020 12:33
Εντελώς δωρεάν η περιήγηση στην Αρχαία Ελλάδα του Assassin's Creed για μια εβδομάδα

Με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει κλείσει εκατομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους σε παγκόσμιο επίπεδο, η Ubisoft συνεχίζει να χαρίζει δωρεάν παιχνίδια για να απαλύνει την κατάσταση. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η εταιρία καλεί τους παίκτες να επισκεφτούν την Αρχαία Ελλάδα και την Αρχαία Αίγυπτο των Assassin’s Creed Odyssey και Assassin’s Creed Origins αντίστοιχα.

Έτσι, λοιπόν, μέχρι και τις 21 Μαίου μπορείτε να λάβετε εντελώς δωρεάν τα Discovery Tour: Ancient Greece και Discovery Tour: Ancient Egypt για τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή μέσω Uplay. Να σημειωθεί πως αν προλάβετε την προσφορά, τα παιχνίδια θα μείνουν για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη.


Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν τα δύο εν λόγω παιχνίδια πατώντας εδώ.


Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, το ‘Discovery Tour’ σας κάνει τουρίστα στην Αρχαία Ελλάδα του Odyssey ή αντίστοιχα στην Αρχαία Αίγυπτο του Origins, αφού αφαιρεί εντελώς το σενάριο και τους εχθρούς από το παιχνίδι. Μοναδικός στόχος είναι να σας ξεναγήσει στην τότε εποχή και στους πανέμορφους ψηφιακούς κόσμους που δημιούργησαν οι ομάδες της Ubisoft. Όσον αφορά τη δική μας χώρα περιλαμβάνει 30 ξεναγήσεις που εστιάζουν σε μερικές χαρακτηριστικές θεματολογίες: τις διάσημες πόλεις, την καθημερινή ζωή, τις μάχες και τον πόλεμο, την πολιτική και την φιλοσοφία, την τέχνη, την θρησκεία και φυσικά την μυθολογία. Οι ξεναγοί σας σε αυτό το ταξίδι θα είναι ιστορικά πρόσωπα όπως ο Λεωνίδας ή ο Ηρόδοτος.

Παρακάτω θα βρείτε και ένα σχετικό trailer για να πάρετε μια γεύση.