Gears 5: Τα microtransactions θα είναι “φιλικά προς τον παίκτη”

Θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα πάντα και χωρίς χρήματα
23 Αυγούστου 2019 15:52
Gears 5: Τα microtransactions θα είναι “φιλικά προς τον παίκτη”

Μιας και οδεύουμε προς την κυκλοφορία του Gears 5, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια για το μοντέλο που θα ακολουθήσει το παιχνίδι όσον αφορά τα microtransactions. Μιλώντας στο GamesIndustry.biz, ο multiplayer design director, Ryan Cleven, μίλησε περισσότερο για την προσέγγιση της εταιρίας όσον αφορά τις αμοιβές του παίκτη. Αρχικά, το Gears 5 δεν θα έχει loot boxes, αλλά θα έχει κάποια microtransactions που οι developers πιστεύουν πως είναι “φιλικά προς τον παίκτη”.

Ουσιαστικά, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αληθινά χρήματα για να αγοράσετε Iron, το ψηφιακό νόμισμα του παιχνιδιού μέσω του οποίου θα μπορείτε να αποκτήσετε κοσμητικά αντικείμενα. Η επιλογή αληθινών χρημάτων βρίσκεται στα χέρια του παίκτη μιας και το “Iron” μπορεί να συγκεντρωθεί από το Tour of Duty και με διάφορους ακόμη τρόπους. Μιας και ο τίτλος δεν θα έχει Season Pass, οι χαρακτήρες θα μπορούν να αγοραστούν με αληθινά χρήματα, ή απλά αναλώνοντας αρκετές ώρες στο παιχνίδι παρόμοιο με το μοντέλο που ακολουθεί το Street Fighter V.

Παρόλο που το Gears 5 θα έχει microtransactions η ομάδα φαίνεται πως θέλει να κρατήσει μία ισορροπία σχετικά με αυτά. Πως σας φαίνεται η ιδέας της Coalition; Πείτε μας στα σχόλια. Να σας υπενθυμίσουμε πως το Gears 5 κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου για Xbox One, Windows 10 και Steam.