Το δωρεάν eFootball έχει loot box των €40 που θα δουλεύει από τον Νοέμβριο

Πρώτες πληροφορίες από την Konami
17 Σεπτεμβρίου 2021 11:05
Το δωρεάν eFootball έχει loot box των €40 που θα δουλεύει από τον Νοέμβριο

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο διάδοχος του Pro Evolution Soccer, το eFootball, καταφθάνει στις 30 Σεπτεμβρίου, με μια αρχική έκδοση που θα περιλαμβάνει εννέα ομάδες και απλούς φιλικούς αγώνες. Ο ποδοσφαιρικός τίτλος θα διατεθεί εντελώς δωρεάν για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 and PC (μέσω Steam), ωστόσο τώρα μαθαίνουμε πως σκοπεύει να έχει έσοδα η Konami.

Αναλυτικότερα, η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε το eFootball 2022 Premium Player Pack, πρόκειται για ένα πακέτο αξίας €39.99 που περιλαμβάνει διάφορα ψηφιακά αντικείμενα. Το πρώτο απ’ αυτά είναι 2,800 eFootball Coins, δηλαδή το premium in-game νόμισμα και το δεύτερο είναι τα Chance Deals. Το εν λόγω πακέτο περιλαμβάνει έξι Chance Deals, τα οποία επιτρέπουν στους παίκτες να αποκτήσουν έναν από τους 16 κορυφαίους παίκτες των συνεργαζόμενων ομάδων. Πρόκειται, δηλαδή, για μια μορφή loot box που θυμίζει αυτά του Ultimate Team του FIFA.

Το περίεργο της υπόθεσης, όμως, βρίσκεται στα ψιλά γράμματα του πακέτου. Σύμφωνα με την Konami, τόσο τα νομίσματα όσο και τα Chance Deals δε θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τον Σεπτέμβριο όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Αντιθέτως, η εταιρία σκοπεύει να προσθέσει τα σχετικά χαρακτηριστικά στα μέσα του Νοεμβρίου με ειδική ενημέρωση. Μόνο τότε οι θα μπορούν οι παίκτες να αξιοποιήσουν τα αντικείμενα του loot box που αγόρασαν.

Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη περιγραφή του πακέτου που περιλαμβάνει και συγκεκριμένες ημερομηνίες.