Halo Infinite: Ανακαλύφθηκε νέο μυστικό μήνυμα από την Cortana στο E3 2019 trailer

Τα παιχνίδια της 343 με την κοινότητα
30 Ιουλίου 2019 10:02
Halo Infinite: Ανακαλύφθηκε νέο μυστικό μήνυμα από την Cortana στο E3 2019 trailer

Περίπου ένα μήνα μετά την αρχική του αποκάλυψη στην E3 2019, οι φανατικοί οπαδοί της σειράς Halo ανακάλυψαν ένα νέο μυστικό στο Discover Hope trailer του Halo Infinite. Συγκεκριμένα, στο τρίτο περίπου λεπτό του trailer, όταν ο Visor του Master Chief φορτώνει, περνούν από την οθόνη διάφορες κόκκινες γραμμές. Αν αυτές συνδυαστούν σχηματίζουν ένα QR Code που κατευθύνει σε ένα αρχείο ήχου.

Στο εν λόγω αρχείο ήχου αρχικά ακούγεται ένα περπάτημα, έπειτα ξεχωρίζει το ηχητικό εφέ εμφάνισης του ολογράμματος της Cortana και έπειτα ακούμε την ίδια την Cortana να λέει: “Αυτό…αυτό είναι μέρος μου. Δεν ξέρω γιατί, δεν ξέρω πως, αλλά είναι εγώ.

Μπορείτε να το ακούσετε και μόνοι σας πατώντας εδώ.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως το Halo Infinite, αν και θα αποτελεί κατά κάποιο τρόπο μια νέα αφετηρία για την σειρά, δεν θα αγνοεί τα γεγονότα των προηγούμενων παιχνιδιών και θα συνεχίζει μερικά χρόνια μετά το Halo 5: Guardians.

Ο Master Chief επιστρέφει, λοιπόν, με το Halo Infnite στα τέλη του 2020. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μαζί με τη κονσόλα νέας γενιάς Project Scarlett, ενώ θα μπορούν φυσικά να το απολαύσουν και οι παίκτες σε Xbox One και Windows PC.