Το Star Wars Jedi: Fallen Order θα μοιάζει πολύ στο Sekiro: Shadows Die Twice

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις της Respawn
27 Ιουλίου 2019 15:22
Το Star Wars Jedi: Fallen Order θα μοιάζει πολύ στο Sekiro: Shadows Die Twice

Όπως έχουν επισημάνει πολλοί παίκτες, το επερχόμενο Star Wars Jedi: Fallen Order της Respawn Entertainment φαίνεται να δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Sekiro: Shadows Die Twice. Συγκεκριμένα, μιλώντας για το τεύχος του Σεπτεμβρίου του EDGE, ο Game Director του παιχνιδιού, Stig Asmussen, καθώς και ο Lead Combat Designer, Jason de Heras, μίλησαν για το παιχνίδι της FromSoftware και για το πως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης.

Ο Asmussen δήλωσε χαρακτηριστικά.

Είμαι τεράστιος οπαδός της FromSoftware από την εποχή του King’s Field. Το εννοώ. Το King’s Field II είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών. Αλλά δεν είναι πως μου αρέσει ένα παιχνίδι και προσπαθώ να το ξαναφτιάξω μόνος μου. Περισσότερο το σκέφτομαι ως “Τι μπορούμε να μάθουμε από αυτό; Τι το κάνει διασκεδαστικό;”

Στη συνέχεια ο Jason de Heras ανέλυσε περισσότερο την άποψή του για το Sekiro και επισήμανε πως το Star Wars Jedi: Fallen Order θα του μοιάζει πολύ.

Πιστεύω ότι ήταν πολύ ‘badass’ παιχνίδι και ήταν καλή παρηγοριά να ξέρεις πως δεν έχεις να σκέφτεσαι τη stamina σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σε αφήνουν να επιτεθείς, σε αφήνουν να κάνεις roll, σε αφήνουν να τα κάνεις όλα αυτά χωρίς επίπτωση και μετά η AI θα σου πει αν έκανες το σωστό.

Αυτό μας επιβεβαίωσε πως δεν είναι απαραίτητο να έχεις περιορισμούς για οτιδήποτε και να κάνει ο παίκτης. Άστους να έχουν λίγη περισσότερη ελευθερία και μετά άσε την AI να τους δώσει ένα μικρό χαστούκι στο χέρι…ή μια μπουνιά στο πρόσωπο. Ήταν θετικό που μάθουμε ότι υπήρχε ένα παιχνίδι που ήταν παρόμοιο με το δικό μας. Πολύ παρόμοιο για την ακρίβεια.

Το Star Wars Jedi: Fallen Order αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC.