Το Gears 5 θα έχει το μεγαλύτερο campaign στην ιστορία της σειράς 

Νέες δηλώσεις από την ομάδα ανάπτυξης Coalition

Το Gears 5 θα έχει το μεγαλύτερο campaign στην ιστορία της σειράς

Το Gears 5 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς για τους κατόχους Xbox κονσολών. Το παιχνίδια αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην E3 2018 με ένα ατμοσφαιρικό trailer που άφησε την κοινότητα να ζητά περισσότερα. Η ευχή αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ ωστόσο, αφού η ομάδα ανάπτυξης Coalition και η Microsoft αποφάσισαν να μην δείξουν το campaign στην E3 2019. Πολλοί έμειναν να απορούν για την απόφαση αυτή, ενώ άλλοι φοβήθηκαν για την ποιότητά του.

Τώρα, ο multiplayer design director του παιχνιδιού, Ryan Cleven, έρχεται να καθησυχάσει τους παίκτες, δηλώνοντας πως το παιχνίδι θα έχει το μεγαλύτερο campaign στην ιστορία της σειράς. Συγκεκριμένα, τόνισε:

Το Gears 5 είναι το μεγαλύτερο Gears of War μέχρι σήμερα. Έχει το μεγαλύτερο campaign που έχουμε φτιάξει ποτέ, το μεγαλύτερο PvE και το μεγαλύτερο Versus που έχει δει η σειρά.

Η Coalition πιστεύω πως είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και σίγουρα απόλυτα συγκεντρωμένη. Πραγματικά πιστεύουμε το παιχνίδι. Όλοι στην ομάδα είναι εξαιρετικά παθιασμένοι που θα εισάγουν νέα δικά τους στοιχεία, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα παραγωγής και λατρεμένα στοιχεία του παρελθόντος που θα αγαπήσουν οι φανατικοί των Gears. Δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή. Έχει απλά να κάνει με το αν εμπιστεύεσαι τα άτομα γύρω σου.

Για την ώρα όσον αφορά το campaign έχουμε δει ένα σύντομο trailer με αποσπάσματα gameplay, καθώς και δύο cutscenes. Μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο από το campaign παρακάτω.

Το Gears 5 κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου για το Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

3 σχολιο(α)