E3 2019: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις του Upload VR

Που θα μας βυθίσουν στην εικονική πραγματικότητα
10 Ιουνίου 2019 22:26
E3 2019: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις του Upload VR

Στο πλαίσιο της E3 2019 τα VR παιχνίδια είχαν την τιμητική τους σε ένα ολόδικό τους ξεχωριστό show. Το Upload VR E3 Show, διεξήχθη για πρώτη φορά στα χρονικά της μεγαλύτερης έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών, παρουσιάζοντας μας μερικούς αρκετά ενδιαφέροντες τίτλους για όλα τα VR συστήματα που κυκλοφορούν. Ωστόσο τα παρακάτω είναι τα πιο συναρπαστικά που ξεχωρίσαμε και θεωρούμε ότι αξίζουν την προσοχή σας.

After The Fall

Η δημιουργός Vertigo Games που στο παρελθόν μας είχε προσφέρει το Arizona Sunshine, ενός εκ των καλύτερων πρώτου προσώπου shooters που κυκλοφορούν, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο co-op shooter που ακούει στο όνομα After The Fall. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο εναλλακτικό μεταποκαλυπτικό Los Angeles του 2005 όπου η πόλη είναι πλέον κατεστραμμένη και το περιβάλλον κρύβει θανάσιμους κίνδυνους. Πάνω από τέσσερεις παίκτες θα πρέπει να αρπάξουν τον εξοπλισμό τους και να αντιμετωπίσουν ορδές εχθρών προκειμένου να επιβιώσουν.  Το After The Fall θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Όσοι παίκτες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν για την early beta εδώ.

Budget Cuts 2: Mission Insolvency

Το πρώτο Budget Cuts ήταν ένα παιχνίδι το οποίο συνδύαζε κλασικούς stealth μηχανισμούς με τους puzzle στο στιλ του Portal. H Neat Corporation και Apex Construct φαίνεται επεκτείνουν τα στοιχεία του πρώτου και να αυξάνουν την κλίμακά του. Έτσι και στο Budget Cuts 2: Mission Insolvency θα κληθείτε να αποφύγετε επικίνδυνα ρομπότ, να ξεκλειδώσετε πόρτες και να ανοίξετε σκουληκότρυπες προκριμένου να βγείτε νικητές. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.

Imagine Dragons X Beat Saber

Το Beat Saber είναι από τα λίγα VR παιχνίδια που ουσιαστικά κατάφερε να γίνει τόσο mainstream στο ευρύ κοινό. Το action στα πρότυπα του Rez μουσικό παιχνίδι έρχεται πλέον με ένα νέο πακέτο το οποίο θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια από το εξαιρετικά δημοφιλές μουσικό συγκρότημα Imagine Dragons. Το πακέτο είναι διαθέσημο από σήμερα σε PlayStation VR, Oculus Rift, Oculus Quest και SteamVR.

Pistol Whip

Το Pistol Whip είναι ένα fast-moving rhythm game από την Cloudhead. Το στούντιο το οποίο είχε δουλέψει με τη Valve πάνω στο Theme του Portal Aperture Hand Labs. Το γρήγορο ρυθμικό shooter έρχεται σε ένα neon πακέτο και υπόσχεται να σας κάνει να αισθανθείτε σαν τον John Wick. Το Pistol Whip θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο χρόνο για όλες σχεδόν τις VR πλατφόρμες.

Acron: Attack of the Squirrels

Τα ασύμμετρα multiplayer παιχνίδια όπου ο ένας παίκτης φορά το VR headset και ο άλλος παίζει μαζί ή εναντίων του πάντα προκαλούσαν το ενδιαφέρον. Το Acron: Attack of the Squirrels είναι το επόμενο project από την Resolution, τον developer πίσω από το Bait! Το οποίο φαίνεται να ακολουθεί τα ίδια παραδοσιακά βήματα. Ο ένας λοιπόν παίκτης θα φορά το headset και θα μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό δέντρο και οι υπόλοιποι με τις IOS ή Android συσκευές τους θα γίνονται τα σκιουράκια που θα επιχειρήσουν να κλέψουν τα βελανίδια του. Το παιχνίδι θα κυκλοφορίσει μέσα στο καλοκαίρι για Oculus Quest και Oculus Rift.

Tags: