Google Stadia: Αυτή είναι η τιμή και τα περιεχόμενα της συνδρομής

Μάθαμε όλες τις σημαντικές πληροφορίες
06 Ιουνίου 2019 19:30
Google Stadia: Αυτή είναι η τιμή και τα περιεχόμενα της συνδρομής

Το Stadia Connect επιφύλασσε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το λανσάρισμα της gaming υπηρεσίας της Google. Αρχικά, μάθαμε ότι το συνδρομητικό πακέτο της υπηρεσίας θα είναι ένα, με την ονομασία Stadia Pro και θα κοστίζει $9.99/μήνα. Αυτή θα σας δίνει συχνά περιεχόμενο στην βιβλιοθήκη σας και θα υποστηρίζει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα gaming της υπηρεσίας, δηλαδή 4Κ ανάλυση, HDR, 5.1 surround ήχο και 60fps

Υπάρχει, όμως μια λεπτομέρεια που η Google την ονομάζει Stadia Base. Αυτά θα είναι τα απλά accounts της υπηρεσίας που θα έρθουν το 2020 και όταν θα γίνουν διαθέσιμα θα επιτρέπει στον χρήστη να αγοράζει τους τίτλους χωρίς συνδρομή. Η ανάλυση, επίσης, θα κλειδώνει στα 1080p και 60fps, ενώ οι τίτλοι θα αγοράζονται ξεχωριστά έκαστος. 

Έπειτα, έγινε γνωστό πως θα διατεθεί το Stadia Founder's Edition ένα retail πακέτο που περιλαμβάνει ένα Chromecast Ultra για streaming σε οποιαδήποτε οθόνη επιθυμείτε σε 4Κ HDR, ένα Stadia Controller σε Limited Edition Night Blue χρώμα, το Destiny 2: The Collection και μια τρίμηνη συνδρομή στο Stadia Pro + Buddy Pass που δίνει πρόσβαση στην υπηρεσία σε έναν φίλο σας, καθώς και αποκλειστικό username στην υπηρεσία. Το πακέτο αυτό θα κοστίζει $129

Τί γίνεται όμως με τις απαιτήσεις του Google Stadia όσον αφορά τις συνδέσεις στο ίντερνετ; 

Η Google ανακοίνωσε πώς η ελάχιστη σύνδεση που απαιτείται για gaming σε 720p και 60fps ανάλυση είναι τα 10Mbps. Από τα 10Mbps μέχρι τα 30Mbps επιτρέπεται να παίζετε σε 1080p ανάλυση με HDR και 60fps, ενώ για 4K αναλύσεις συνιστάται να έχετε σύνδεση των 35 Mbps.

Αρκετοί 3rd party εκδότες θα υποστηρίξουν το Stadia με τα παιχνίδια τους. Στα αποκλειστικά παιχνίδια συμπεριλαμβάνεται το Baldur's Gate 3 από τη Larian Studios και το Gyft από την Tequila Works.

Το Destiny 2: The Collection θα αποτελέσει επίσης μέρος της βιβλιοθήκης και θα δίνεται δωρεάν στους Stadia Pro συνδρομητές. Αυτά είναι μερικά από τα παιχνίδια που έρχονται στην υπηρεσία:

  

To Google Stadia θα λανσαριστεί σε 14 χώρες συνολικά (Βέλγιο, Ιταλία, Φινλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Δανία, Ισπανία, Γαλλία, Σουηδία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς και ΗΠΑ) τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ο κολοσσός ανέφερε πως περισσότερες χώρες θα προστεθούν στον κατάλογο από την επόμενη χρονιά και έπειτα.