Gamer με 6,000 ώρες στο Red Dead Online του Stadia παρακαλάει την Rockstar για μεταφορά χαρακτήρων

Ένα tweet που έγινε viral
01 Οκτωβρίου 2022 13:46
Gamer με 6,000 ώρες στο Red Dead Online του Stadia παρακαλάει την Rockstar για μεταφορά χαρακτήρων

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, η Google ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα κλείσει την streaming πλατφόρμα “Google Stadia” και παράλληλα θα επιστρέψει τα χρήματα όλων των χρηστών, τόσο για το hardware, όσο και για το software που είχαν αγοράσει.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση, όπου ένας gamer «παρακαλεί» την Rockstar Games να βρει έναν τρόπο να μεταφέρει τον χαρακτήρα του από το Red Dead Redemption 2, μιας και έπαιζε μέσα από το Stadia. Συγκεκριμένα, ο “Colour”, μέσα από το Twitter του παρακάλεσε την Rockstar να μεταφέρει κάπως τον χαρακτήρα του από το Red Dead Online και αυτό γιατί έχει παίξει περίπου 6,000 ώρες (5,907 ώρες).

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι υπάρχουν τρόποι να μεταφέρει κάποιος το save data του από το cloud του Google Stadia, αλλά αυτό αφορά μόνο παιχνίδια που είναι single player. Όσον αφορά το online κομμάτι ενός παιχνιδιού, δεν υπάρχει τρόπος.

Ο Colour δήλωσε τα εξής:

Δεν καταλαβαίνετε πόσο τσαντισμένος είμαι. Για παράδειγμα, αυτές οι ώρες που βλέπετε στην εικόνα, είναι στο Google Stadia και σήμερα, η Google ανακοίνωσε ότι θα κλείσει την πλατφόρμα. Rockstar Games σας παρακαλώ αφήστε μας να κάνουμε μεταφορά τον χαρακτήρα μας. Σας ικετεύω.

Το Tweet του Colour έγινε γρήγορα viral, μιας και μετράει περίπου 3,500 likes και 233 retweets. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, η Rockstar Games δεν έχει απαντήσει.