The Evil Within 3: Θα αποκαλυφθεί στην E3 2019;

Tweet του Shinji Mikami ανάβει φωτιές
03 Ιουνίου 2019 15:56
The Evil Within 3: Θα αποκαλυφθεί στην E3 2019;

Η E3 απέχει μερικές μόνο μέρες και οι gamers ανά τον κόσμο, θέτουν τα στοιχήματά τους για το ποια παιχνίδια μέλλει να αποκαλυφθούν. Ωστόσο ένα tweet του σκηνοθέτη και δημιουργού του The Evil Within Shinji Mikami, λέει πως ετοιμάζει «ταξιδάκι» στην έκθεση. Συνεπώς αυτό και μόνο έφτανε να φουντώσει τις φήμες για μια πιθανή παρουσίαση του The Evil Within 3.

Σύμφωνα με αυτές οι fans υποστηρίζουν πως εφόσον το The Evil Within 2 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 και μιας και ο Mikami ποτέ δεν εμφανίζεται στην έκθεση αν δεν έχει κάτι χειροπιαστό να ανακοινώσει, το The Evil Within 3 ενδέχεται ίσως να αποκαλυφθεί και να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019.

Από την άλλη κάποιοι αντικρούουν την παραπάνω εικασία λέγοντας πως τα δυο πρώτα παιχνίδια είχαν διάστημα τριών χρόνων μεταξύ τους και πως σύμφωνα με το πλάνο κυκλοφορίας δεν ευσταθεί να κυκλοφορήσει φέτος. Αντιθέτως στηριζόμενοι σε μια φήμη για μια υποτιθέμενη ανακοίνωση του Dino Crisis στην Press Conference της Microsoft, υποστηρίζουν πως ο δημιουργός του σκοπεύει να αποκαλύψει το remake του Dino Crisis.

Φυσικά τίποτα δεν μπορούμε να λάβουμε τοις μετρητοίς καθώς όλες οι παραπάνω εικασίες υπόκεινται στη σφαίρα διακαών επιθυμιών. Ενδέχεται το ταξίδι του Mikami στην Ε3 να σχετίζεται με διαφορετικό franchise, με ένα εντελώς νέο IP ή να μη σχετίζεται με καμιά ανακοίνωση εκ μέρους της Tango Gameworks. Όπως και να’ χει όποιος κι αν είναι ο λόγος της επίσκεψής του θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες.