Εντελώς δωρεάν ένα σπουδαίο survival horror παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσετε!

Η νέα πρόταση της εβδομάδας από την Epic Games
19 Οκτωβρίου 2023 18:10
Εντελώς δωρεάν ένα σπουδαίο survival horror παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσετε!

Η Epic Games μόλις ανανέωσε την κατηγορία Free Games του Epic Games Store και μόλις έγιναν διαθέσιμα τα δωρεάν παιχνίδια της εβδομάδας. Ναι, η εταιρία συνεχίζει να μοιράζει δώρα και από σήμερα, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν ένα σπουδαίο survival horror παιχνίδι, αλλά και ένα indie που θέλει να σας ταξιδέψει.

Το πρώτο παιχνίδι του Epic Games Store είναι το The Evil Within της Tango Softworks και της Bethesda, το οποίο αποτελεί μια δημιουργία και σύλληψη του Shinji Mikami, δημιουργό των θρυλικών Resident Evil.  Στο Evil Within αναλαμβάνετε το ρόλο του Detective Sebastian Castellanos, ο οποίος ερευνώντας μια παράξενη υπόθεση, παγιδεύεται σε έναν μακάβριο και εφιαλτικό κόσμο γεμάτο από αποκρουστικά τέρατα και παγίδες. Το gameplay του The Evil Within έχει επιρροές από Resident Evil 4 προφανώς με τη δράση να λαμβάνει χώρα σε third person, ενώ υπάρχουν έντονα stealth και survival horror στοιχεία.

Τα δωρεάν παιχνίδια δε σταματούν εδώ, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε και το Eternal Threads των Cosmonaut Studios και Secret Mode. Πρόκειται για ένα single-player indie παιχνίδι, που υπόσχεται να σας χαρίσει μία παράξενη ιστορία, ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να λύσετε και κάποιους γρίφους.

Κατεβάστε το Eternal Threads πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το εξαιρετικό The Evil Within πατώντας εδώ.

Τα δύο παραπάνω παιχνίδια θα βρίσκονται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.