Ένα σπουδαίο horror παιχνίδι χαρίζει το Epic Games Store την επόμενη εβδομάδα

Από τον θρυλικό Shinji Mikami των Resident Evil
14 Οκτωβρίου 2023 15:10
Ένα σπουδαίο horror παιχνίδι χαρίζει το Epic Games Store την επόμενη εβδομάδα

Μπορεί η προσφορά των δύο δωρεάν παιχνιδιών στο Epic Games Store να συνεχίζεται μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά όπως συνηθίζει η εταιρία ανακοίνωσε ήδη το επόμενο παιχνίδι που θα χαρίσει. 

Μετά από πολλές εβδομάδες όπου τα δωρεάν παιχνίδια της εβδομάδας του Epic Games Store ήταν κυρίως indie και άγνωστες κυκλοφορίες, θα δοθεί ένας ΑΑΑ τίτλος και μάλιστα πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι τρόμου της γενιάς των PS4 και Xbox One από έναν εξίσου θρυλικό δημιουργό. 

Ο λόγος για το The Evil Within της Tango Softworks και Bethesda, το οποίο αποτελεί μια δημιουργία και σύλληψη του Shinji Mikami, δημιουργό των θρυλικών Resident Evil. Στο Evil Within αναλαμβάνετε το ρόλο του Detective Sebastian Castellanos, ο οποίος ερευνώντας μια παράξενη υπόθεση, παγιδεύεται σε έναν μακάβριο και εφιαλτικό κόσμο γεμάτο από αποκρουστικά τέρατα και παγίδες. Το gameplay του The Evil Within έχει επιρροές από Resident Evil προφανώς με τη δράση να λαμβάνει χώρα σε third person, ενώ υπάρχουν έντονα stealth και survival horror στοιχεία. 

Το The Evil Within θα γίνει διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για να το κατεβάσετε στο PC σας από τις 19 έως τις 26 Οκτωβρίου

Βρείτε το The Evil Within στο Epic Games Store πατώντας εδώ

Προλάβετε μέχρι την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 18:00 και κατεβάστε δωρεάν τους δύο τίτλους που χαρίζει για αυτή την εβδομάδα.