Κατεβάστε δύο παιχνίδια για τον υπολογιστή σας εντελώς δωρεάν

Αξίζουν την προσοχή σας
12 Οκτωβρίου 2023 18:13
Κατεβάστε δύο παιχνίδια για τον υπολογιστή σας εντελώς δωρεάν

Από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε δύο παιχνίδια για τον υπολογιστή σας εντελώς δωρεάν! Πιο συγκεκριμένα, όπως συμβαίνει κάθε Πέμπτη έτσι και σήμερα, η Epic Games ανανέωση την Free Games κατηγορία του Epic Games Store και αυτή την εβδομάδα σας δίνει ένα παιχνίδι που επικεντρώνεται στο PvP, καθώς και ένα puzzle για τους λάτρεις του είδους.

Το πρώτο δωρεάν παιχνίδι που είναι διαθέσιμο από σήμερα είναι το Blazing Sails της Get Up Games, το οποίο είναι ένα co-op multiplayer action πειρατικό battle royale για τους λάτρεις του είδους. Πρόκειται -όπως λέει το όνομά του για ένα πειρατικό παιχνίδι που επικεντρώνεται στο PvP, ενώ μεταξύ άλλων θα μπορείτε να έχετε το δικό σας πλοίο.

Συνεχίζοντας, ο 2ος δωρεάν τίτλος ονομάζεται Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE και ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεγάλο πακέτο που έχει τα Q.U.B.E. (2012) και Q.U.B.E. Director's Cut (2014), μαζί με διάφορα άλλα καλούδια. Πρόκειται για μία συλλογή παιχνιδιών που απευθύνεται σε εκείνους που αγαπούν τα παιχνίδια τύπου Portal.

Κατεβάστε το Blazing Sails πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE από εδώ.

Η προσφορά των δύο παραπάνω παιχνιδιών θα ολοκληρωθεί στις 19 Οκτωβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.